Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Re: Re: Re: Souhrn aneb pane Gregor, nejste Klvaňa?

Pane Gregore,
Já nevím, kolik je těch opravdu nepřizpůsobivých. Přiznám se, ano nevím to. Ale často na demonstracích vidím normální lidi. Osobně si myslím, že dívat se na člověka podle toho jak vypadá je poměrně velká hanebnost. Samozřejmě, vy kteří se díváte na svět jen ze svého Porsche, nevíte o lidech nic. Zkuste jednou opustit své Porsche a vydat se mezi lidi pěšky, na kole, nebo jinak. Pak poznáte, že může být všechno jinak než vidíte.
Někdy je důležité, jak vypadáte, ale ne vždy. Když vypadáte úžasně a promluvit s Vámi je horor, myslím, bez urážky, že je to Váš případ, tak to taky zrovna dvakrát nepřidá. Navíc sympatie nevznikají vzhledem, ty užší(meziosobní). A peníze nejsou všechno. I s penězi jsou věci, na které nedosáhnete, i kdyby jste měl všechny na světě.
Fetáka poznáte opravdu jen těžko, pokud se s ním setkáte na ulici. Vím, o čem mluvím.
Někteří lidé, kteří nemají nic, si za svoje neštěstí nemohou. Dnes jsem četl článek s takovým člověkem. Nu, co. Bezdomovci se dělí do 2 skupin, ti co se sebou chtějí něco udělat a ti, kterým je jedno v jaké situaci jsou. Já podporuji Ty, kteří se rozhodli se sebou něco udělat.
Osobně, myslíte si, že je fér, že Vy máte svoje Porsche, zatímco například v Indii jsou lidé, kteří nemají téměř nic a za svoje postavení nemohou?
Zhlédnuto 1533 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press