Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Re: Souhrn aneb pane Gregor, nejste Klvaňa?

Pane Gregore,
tentokrát bych souhlasil pouze s jedinou věcí, totiž nejste ani jeden z mnou jmenovaných. Ano, přiznávám, nejste Havel, Topolánek, Vondra. Že jste sám sebou bych se odvážil pochybovat, i když to záleží na Vás. Vyčlenil jste se jako student. No dobrá, zajímalo, by mne, co jste studoval, ale vzhledem k tomu, že jste pouze o 7 let starší než já, tak je mi to jasný.
Říkáte, že nejste v davu. Osobně tedy, proč se díváte na televizi a věříte jejich datům zcela. O objektivitě médií se tady mluvilo hodně, až moc. Podívejte se na jedno, když píšou o lidech proti radaru, tedy o demonstracích, protože o ostatním se u nás moc nepíše, tak se demonstrace účastní několik stovek. A záběry se volí tak, aby nebylo vidět, jak je Václavák,nebo jiné náměstí, vlastně zaplněný. Hádám, že těch 10 feťáků z 12 lidí, které vidíte, se vlastně demonstrace vůbec neúčastní. I když to asi ne. Jen mne fascinuje, jak pouze podle vzhledu poznáte, že ten, či onen je feťákem, komunistou a tak. Jestli chcete vidět, jak vypadá opravdu feťák, tak Vám můžu nabídnou setkání s někým takovým, nebo si zajeďte do Bohnic a podívejte se na pavilóny 8 a 35. Věřím, že pak uvidíte, jací lidé, kteří demonstrují proti radaru a raketám, opravdu jsou a už nás nebudete považovat za feťáky.
Jen takový exkurs do demonstrací. V Nové prostoru bylo kdysi napsáno, že demonstrace za Bushe probíhala takto: Akce se zúčastnilo asi 80 lidí, z toho polovina byli náhodní kolemjdoucí, kteří nevěděli, o co vlastně je. Přišla redaktorka ČT a řekla lidem, jak se mají postavit. Až potom, co se tak stalo začalo vysílání ČT. "Na demonstaci za Bushe přislo několik stovek,"(přesně si nejsem jistý řádem)"ale to je jen začátek."
Děkuji za přání hezkého dne, vy jej asi podle svých hodnot mít budete, takže se mi zdá zbytečný, abych vám jej přál, když jej máte každodenně.
Zhlédnuto 1503 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press