Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Nejásejte. Není proč.

Rostislav Adam, 9.11.2016
Pan Man neváhá, a jakmile může, opěvuje výhru D.Trumpa. Uvidíme, jak dlouho mu to vydrží, patrně dlouho ne, stejně jako ostatním tupě antiamerickým blbečkům, i když vlastně pokud se Trump opravdu stane prezidentem, tak vlastně proamerickým. Vykládá to pouze jako porážku "pražské kavárny", respektive lidí, z nichž k velmi málo z nich by se člověk hlásil. Ano, je to jejich porážka, průser je, že poražených tu je mnohem více. Vlastně vítězů byste našli pomálu. Pokud někdo, nebo spíš něco, zvítězil, tak je to blbost, a co víc, zcela demokraticky v posledních alespoň trochu demokratických amerických volbách.
Trump šel do voleb se stejným programem, jako ve 30. letech jistý později největší známý zločinec všech dob, a stejně jako on uspěl. Pokud nevíte, koho myslím, tak je to Adolf Hitler. A stejný, nebo alespoň podobný osud Spojené státy čeká, nebo spíš podobný. Na rozdíl od Hitlera má Trump atomovou bombu, a může tedy vyvolat apokalypsu. Stejně jako Hitler, Trump řekl lidem v krizi, že jejich problémy vyřeší a že za ty problémy můžou jakýsi ONI. Je vlastně jedno, čím ti tajemní ONI jsou, za Hitlera to byli zejména(ale nejen) Židi a Cikáni, za Trumpa Muslimové a přistěhovalci vůbec. Stejně jako Hitler, ani Trump problémy amerických občanů nevyřeší, maximálně nabídne iluzi, že je vše dobré, ale lidi si nepolepší ani náhodou.
Naštěstí, Trump se ještě nemusí stát prezidentem, protože prezidenta ve skutečnosti nevolí občané, ale volitelé ze strany, jejíž kandidáti v daných státech vyhráli a nikdo nemůže nařídit volitelům, aby opravdu volili kandidáta té strany. A doufejme, že volitelé pošlou Trumpa tam, kam patří, tedy do prdele.
Vůbec je ten systém zvláštní, vyhrál kandidát, který vlastně dostal méně hlasů, protože vyhrál ve více státech a tedy získal víc volitelů. No, doufejme, že volitelé budou mít dost rozumu, aby Trumpa nezvolili.
Zhlédnuto 836 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press