Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Kdo je za mír, musí nutně číst Robertse

Rostislav Adam, 14.12.2016
Musím říct, že jsem smutný z toho, co se děje na tomto webu. I když podle čtenosti článků většinou jen pana Mana, to vypadá, že tady to nikdo nečte.
Pan Man, stejně jako mnozí jiní antiameričtí nebo antiislímští "zpravodajové", se odkazuje na Robertse. Dokonce sem dal i odkaz na jeho osobní stránky.Po shlédnutí titulků si nemůžu pomoct, ale tenhle člověk musí být nutně nemocný. Pro hrubou představu o člověku není vždy nutné číst celé články, což je i tento případ. Bohužel pan Roberts, a jeho následovatelé vidí svět úplně stejně černobíle jako bývalí disidenti tady, stejně jako jej kdysi viděl pan Václav Havel, který lezl Americe do řiti kde to jen šlo, snad jenom s opačným znaménkem.
Ve skutečnosti je ale svět trochu složitější. D. Trump rozhodně není zástupcem obyčejných lidí, je to velký byznysmen, bankrotář, lhář, násilník a kdoví co všechno. Ostatně je to taky vidět na tom, koho si dobrovolně bere do vlády, patrně potenciální ministři Trumpovy vlády, pokud teda bude zvolen, doufejme že ne(19.12.2016 může získat méně hlasů, než má volitelů, dokonce může být nakonec zvolena paní Clinton), mají dohromady daleko víc, než kterákoliv vláda předtím.
Lidé, citující Robertse taky vytváří klamný dojem, že za všechno může USA. Nechci obhajovat války započaté USA kvůli malichernému zisku, ale stejného kroku se nyní dopouští Putin v Sýrii tím, že podporuje diktátora(je jedno, že si říká prezident, ODS taky nemá mnoho společného s demokracií) Asada. Cílené útoky Ruska na nemocnice jsou zločinem proti lidskosti. Ale to jaksi antiamerikanisté nevidí, bohužel.
Neměli bychom hodnotit podle toho, kdo tu danou věc dělá, ale podle toho, co se děje. Nelze vidět Holokaust, bez toho, aby člověk neviděl hromadné znásilňování na konci války při osvobozování Evropy, zejména páchané sovětskými vojáky. Stejně tak nelze přehlížet obludnost svržení jaderných bomb na Hirošimu a Nagasaki, zvlášť v případě, že už beztak bylo Japonsko na pokraji svých sil. Všechno jsou to zločiny, byť je páchaly různé strany.
Zhlédnuto 835 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press