Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Únik tajné studie Světové Banky hovoří jasnou řečí

Jan BANán, 11.7.2008
http://www.matrix-2001.cz/v2/default.aspx?aid=2824

" „Nárůst příjmu potravin v rozvojových zemí nevedl ke zvýšení cen potravin z celosvětového hlediska“.

Cenový koš potravin, které byly zmíněné ve studii, se v období mezi roky 2002 až 2008 zvedly o 140%. Přitom samotná energie se podílí na tomto zvýšení pouze z 15%. Bio paliva jak již bylo uvedeno, zvedly ceny o neuvěřitelných 75%."

"Všimněte si prosím, jak Washington velmi chytře na psychologické vlně změnil slovník a místo „geneticky upravování rostlin“ (GMO) nyní používá klamavý a zaváděcí termín „biotechnologie“."

"Dobře, ale jaké je skutečné zájmy, které stojí za tímto neutěšeným globálním stavem? To je otázka na kterou bychom měli znát odpověď. Jenže to je právě to, co ve studii Světové Banky chybí. Chybí tam informace, které by se dotýkaly geopolitického programu stojících za touto potravinovou a energetickou celosvětovou krizí. Osobně jsem přesvědčen o tom, že hlavní linie této celosvětové manipulace vedou k hlavním bankéřským korporacím (Rockefeller, Ford, Gates a další), kterým jde především o soukromé bohatství a dlouhodobě termínovaný program redukce populace v zájmu globální ekonomické a finanční elity.

Nedostatek jídla, vyšší ceny za základní potraviny v rozvojových zemí (ale nejen v nich) stejně jako kontrola nad semeny mnohých plodin skrze množství velmi spekulativních patentů pod patronací korporací Monsato, Syngeta, Dupont, Dow, BAF, Bayer a další připravují pomalu, ale jistě půdu pro masivní distribuci „GMO“ potravin v rámci maximálního urychlení depopulace rozvojového světa."
Zhlédnuto 1355 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press