Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Kdo je Martin Gregor?

Kryštof Kreisinger, 14.12.2007

Článek reaguje na:
Martin Gregor - Souhrn 2

Vážený pane Gregore,
zkoušel jsem co my o vás vypadne, když si vás zadám do googlu a vyšlo mi následující:

1. jakýsi slovenský herec, který je už dávno po smrti (duch ze záhrobí k nám snad nepromlouvá)

2.stavební firma z benešovska

3.?dětský sunar?

4.zločinec z kroměřížska na útěku (ten má jiné starosti, než tu s námi chatovat)

5. Asistent na fakultě sociálních věd na UK (to osobně tipuji, že jste Vy, o kterém se ví akorát to, že nesouhlasil se zákazem antiradarů do aut. Pak,ale ta fotka co jste sem zaslal není vaše.)

Kdo je inteligentní, má vysoký intelekt a především charakter, ten si to nemusí dokazovat, ten to ví. IQ testy jsou jen pro lidi s nízkým sebevědomím, kteří potřebují dostat uklidňující číslo, aby se nerozsypali.

To, že si lidé nejsou rovni platilo v režimech jako byl systém gen.Franca, a gen. Pinocheta (oba podporovány USA) a v nacistickém Německu, v mussoliniho Itálii (oba poraženy USA) a v SSSR. Jestli si toto skutečně myslíte, tak jste se narodil do špatné doby. Narodit se v době jiné, tak byste měl hezkou esesáckou uniformičku a sobě nerovné byste vypouštěl komínem. Pak byste dostal provaz (v lepším případě byste dožil v Argentině pod ochrannými křdly gen. Pinocheta.
Lidé jsi jsou rovni. Přestaňte řešit feťáky a bezdomovce. Oni jsou občany ČR jako Vy, mají stejnou občanku jako Vy, a jejich názor (ať je jakýkoliv) má stejnou váhu a vliv jako názor Váš. Myslete si co o tom co chcete, ale smiřte se s tím. Jsme si rovni Vy, já, p. Smetana, p.Novák, p.Adam, automechanik, rom, profesor,feťák i bezdomovec. Popisujete se jako byste byl ředitel zeměkoule, ale jste jen drobeček na matičce zemi. Zítra kvůli Vám pekaři nepřestanou péct, ani slunce nebude modré, ani nic dalšího se nestane. Nemáte žádný vliv na chod událostí. Ovlivníte akorát barvu svého vozu a to není nic moc. Lidé zahýbají chodem věcí akorát, když se spojí. Toto spojení je založené na vzájmné toleranci a respektu. Proto jste kůlem v plotě, který nadává na feťáky a bezdomovce, ale ve skutečnosti Vaše slovo neznamená víc.
Zhlédnuto 1615 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press