Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Trestní oznámení na Václava Klause a spol. aneb, média mlčí

Lukáš HERCLÍK, 29.2.2008
Nedávno jsem se zkontaktoval s panem Ing. Michalem Lauriem, předsedou bytového družstva Hutmanka, který řeší opravdu otřesný případ zneužívání postavení veřejných činitelů a vysoce postavených úředníků.

http://www.blisty.cz/art/19970.html
http://sinagl.bigbloger.lidovky.cz/c/23673/Trestni-oznameni-na-Vaclava-Klause-a-40-dalsich-osob.html

Z jeho strany, jestli to dobře chápu, bylo 28.1.2008, podáno trestní oznámení na Václava Klause, Lívii Klausovou a další vysoce postavené úředníky, kteří selhali a podvodným způsobem napomohly nynějšímu prezidentovi a ostatním vlastníkům bytů k získání pozemku na výstavbu bytů za velmi směšnou cenu , jelikož pozemek před výkupem byl ve vlastnictví hl.m.Prahy, tudíž městu vznikla škoda.

Ctím presumpci neviny, ale nejsem ani soudce, ani odborník na právo, ale stačí mi donesené šprochy od soukmenovců v okolí Kubišovi ulice v Kobylisích, v místě, ve kterém se tato již nemovitost nachází. Pár, se jich již zmínilo o příběhu koupě a získání nemovitosti.Na každém šprochu, pravdy trochu a kdo by si dovolil, jít zažalovat prezidenta republiky a další vysoce postavené úředníky.

Abych to výše upřesnil, já zde také bydlím, bohužel. Není tajemstvím, že rodina Klausů a jim podobní tuto lokalitu zcela ovládli a musím se opravdu smát, když slyším, jak v nedaleké hospodě se neustále vytahuje Klaus mladší, s tím, jak vlastní gymnázium, jak tátovi radí, že by mohl jít také do politiky, ale nechce.

Toto je spíše úsměvná verze, ale výše uvedený problém, je již natolik závažný, jelikož se jedná o vysoce postavené úředníky a ještě prezidenta republiky, který nedávno vypustil do médií, že 20 let co dělá politiku, dělá z lásky a úcty ke státu a občanům v ní.

Bylo by to v pořádku a ctil bych jistě rád presumpci neviny, ale zaráží mě velmi podivný fakt, že je to již skoro měsíc a žádný, opakuji žádný, z deníků, z médií, nezávisle objektivně informoval o tomto trestním oznámení.

Zato jsme přesyceni informacemi o Grosech, Čuncích a jiných prasat, ale zde je velmi podivné ticho po pěšině. A to nemluvím o obviněných, mě někdo křivě osočit, tak je mě hned druhý den slyšet. A pochybuji, že by si to autor vymyslel, tohle by chtělo hodně odvahy, střelit od boku nepravdu.

Budu dál nezávisle sledovat tento případ a jsem zvědav, kam se dostaneme.
I když já už mám jasno, po osmi letech monitorování siuace v ČR.

Tak tohle je ta naše vytoužená demokracie? Pro tohle studenti a ostatní riskovali? Co odkaz Jana Palacha a otatních bojovníků za svobodu? Pro tohle jsme Vám svoji důvěru nedali!! Už si můžeme povolit opasky pane Klausi? A co naše důvěra a to zklamání!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A PROTO ZNOVU ŘÍKÁM, NE NEJEN ZÁKLADNÁM


Vyžádejte si na m2008@volny.cz nebo lhproduction@email.cz trestní oznámení na Václava Klause, Lívii Klausovou, Pavla Béma a ostatních úředníků.
Zhlédnuto 1345 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press