Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Svědomí je čisté pane Nováku?

Lukáš HERCLÍK, 5.3.2008
Vážený pane Nováku,

Nechci se s Vámi začít nějak přít, jelikož Vaše názory poněkud začínám nechápat. Nevím, kde by mohla být chyba, jsem i na tolik ohleduplný k Vám, že stále dokola přemýšlím, co jsem kde napsal špatně, jelikož od úmrtí před dvěma lety mého nejlepšího kamaráda, jsem začal zaplaťpanbů teprve používat mozek.

Nerozlišujeme voliče jednotlivých stran, jelikož tato akce vyústila v logicky obecné vyjádření nespokojenosti občanů ve veškeré politiky od roku 1989.

Myšlenka NE ZÁKLADNÁM a její příznivci nevyjadřují jen nespokojenost z nějakým radarem, který nám i věřte, i kdyby byl z Rakouska, tak ho nebereme.

Tímto, tedy vyjadřujeme veškerý odpor proti veškerému násilí, v podobě válek, terorů, násilí mezi občany, domácího násilí páchané na lidech či nedej bože na zvířatech.

Chceme mír a důstojný život pro všechny slušné lidi na celém světě, ctímé slušnost, lásku , rodinu, ctíme poselství života a daru se tu narodit, ctíme přírodu, zvířata, lidi a život vůbec.

Chceme zachovávat stav planety s morálním odkazem pro příští generace!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co to tedy znamená pane Nováku? Že jsme slušní lidé, kterým jde o pohodový život, slušnost mezi sebou a vůbec, o pravdu, o čestnost a klidný život.

Jen se smějte pane Nováku, já Vám věřím i Té Vaší druhé straně, jak sed teď smějete nad mými slovy, které bohužel vídáme jen v televizi v pohádkách, filmech a seriálech

Takže pane Nováku, já Vám to řeknu na rovinu, nemám žádný mandát od těchto Všech jistě slušných lidí, kteří chápají, že planeta země nám jde do prde.e, a nějaký radary, rakety, nábojnice a podobný nesmysli, v dnešních dobách už věřte pro malý děti, tomu nijak nepomůžou ba právě naopak.

Je to jednoduchý, už neprotestujeme jen za rakety, ale za celkovou nespokojenost za stav České republiky, za kterou nesou odpovědnost VŠICHNI politikové od roku 1989, země je rozkradená a díky asociálnosti a logické amorálnosti, už je situace nesnesitelná.

Nám jde o jediné, v politice od roku 1989 nesedí(buďme spravedlivý, sic, jsem nikdy nikoho nepostřehl, tak na pár vyjímek)člověk, kterému by šlo o blaho země a lidí v ní.

Uvidíme kam díky, Této iniciativě dojdeme jedno je jisté, lidi jsou tak nasra.í, že to buď vyházíme NEJEN!!! z politiky, a nebo založíme novou politickou stranu z Mirků Dušínů, jen z našich řad podporovatelů a musíme do Všech míst, které ovlivňují život občanů a v ní, dosadit slušné lidi.
A takto budeme postupovat po celém světě, což už se děje, je konec 2008nové století, nové myšlenky, nové vize,

Je to jednoduchý pane Nováku, blíží se konec Všech prasátek, a konečně tu snad rozvineme bez Vašich pomocí tu Vaši slíbenou demokracii.

Nevím co bych Vám už psal za argumenty, když stejně žádné nemáte, vy se jen všichni lidi z nečistým svědomím začínáte bát, tak si to přiznejme.

Viděl jsem Vaše stránky PRO ZÁKLADNU a Vaše odborníky v ní, dál nekomentuji. Z NE NEJEN ZÁKLADNÁM osobně nikoho neznám, nemám mandát si zde takto vyskakovat, oponuje mi někdo z nich? Jen vy! A pan Klacek a pak je tady nějakej šamponek Gregor.

Pročetl jsem si spoustu materiálů/(nestíhám, je ho spousty) nikoho osobně neznám, neviděl, neslyšel, ale proč to pane Nováku, dal jsem na své srdce a cítím se jak mezi svou rodinou(že by jste nám záviděli?)


A je nás víc, a to vy právě víte. Jen já mám za sebou osobně mandát od svých 3000 obyvatel Prahy 10.

Nechtějte slyšet nadávky, tvrdých chlapů co tvrdě makaj(zaplatí hypotéku, do kterých veskrze stát nahnal bezbranné lidi, daj si svý pívo)
jak Vám nadávali, kdybych chtěl, už dávno jich vemu tisíc, a to by jste viděl to točo.

A jsme u toho, pane Nováku, kdybych nebyl jaký jsem, nasílí plodí násilí, tak už to dávno udělám. A takový jsme my, lidé z NE NEJEN ZÁKLADNÁM.

Všude kam jdu, v práci, na ulici, v hospodě, zmíním se jen o radarech, to by jste měl slyšet, lidé nám sami daly mandát ať nejen z rakety něco uděláme.

Jste slepý nebo hluchý, to bych pak chápal, co?

Policisté, ptám se, hoši co uděláme s těmi zas.anými politiky a Vašimi komunistickými šéfy?
Policista se jen koukl letmo na svou zbraň, dál jsem se neptal…..


Protože lid si jde vzít to, co jste jim za posledních dvacet let vzali, ale kousek stejně zůstal a
to je důstojnost a národní hrdost pane Nováku a jsem velmi rád, že se to Vše děje nezávislé, kdy na koncích v letopočtu jsou OSMIČKY




NEJEN 15.3.2008, 14:00, HRADČANSKÁ- Osud nezastavíš………………….!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zhlédnuto 1370 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press