Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Děkuji pane Nováku, vyhrál jsem 500kč.

Lukáš HERCLÍK, 9.3.2008
Děkuji pane Nováku, vyhrál jsem 500kč.


Panu prezidentovi se velice omlouvám, bylo to hozeno, takto bulvárně schválně, z důvodu sázky, s jedním z mých lidí z teamu.

Budu se smát ještě týden, v jistém smyslu je to pravdivé:

Pane Smetana pan Novák je určitě členem ODS, ale přiznejme si, pokud co vím, tak vy jste na druhé straně a jste zastupitel ČSSD a to se mě nelíbí z důvodu Vašich problémů a hlavně, jakého máte v čele předsedu.

Budí to zájem přihřívání politické polívčičky před podzimními volbami a vůbec, na práci a píli jiných.

Ale když budu spravedlivý, nemám s Vámi problém, sleduji Vaše názory a jsou v pořádku, a pro nás je hlavní, že nechcete rakety či radar, tudíž chápu a beru, že všichni nejsou v té politice zlý, leč toto je problém. Lidé si pamatují a chtějí velkou změnu.

Myslím, že všichni dostanete při volbách 2010 na frak a jestli se nesrovnají zelení, tak ty bohužel také a myslím, že se k moci dostane hodně nových čí menších stran z minulosti, třeba i na truc.

Ale já doufám, že na truc to nebude, jelikož když mluvím s mladými, ty to radši vůbec nezajíma, tak mě stejně nedávno ohromil kamarád s větou: V roce 2010 při volbách půjde o všechno“ a více jsem z něho nedostal, zajímavá odpověď.

V sobotu se stal bohužel smutný a velmi podivný incident, který vyvolal opravdu velkou nevoli v občanech a bohužel již tak velmi tenký mandát a důvěru občanů v ODS, dostal další podivnou trhlinu.



Osmadvacetiletý muž z Rakovnicka vnikl v sobotu večer do areálu prezidentského zámku v Lánech na Rakovnicku ve středních Čechách. Při zásahu pracovníků ostrahy areálu zkolaboval a zemřel, pomoci mu nedokázali ani přivolaní záchranáři.





Podle dostupných informací se muž pokoušel do areálu dostat opakovaně vstupními branami. „Když neuspěl, dostal se přes plot do areálu a v něm až do prvního patra ubytovny zaměstnanců zámku, kde ho zachytil kamerový systém ostrahy,“ řekl mluvčí rakovnické policie René Černý.
Na místo okamžitě vyrazila hlídka, která se mladého agresivního muže pokoušela pomocí chvatů zadržet a nasadit mu pouta. Přitom muž zkolaboval a zemřel. "Podle mých informací muž zemřel bez cizího zavinění," řekla mluvčí středočeské policie Soňa Budská.



Vůbec to nikomu nezávidím, jelikož to je tak podivný případ, že to snad ani není už možné.
Ano, mladík byl buď naprostý hlupák a zcela jistě byl pod vlivem alkoholu či pod vlivem drog.

Ale pro všechny je zarážející, že se dostával opakovaně do objektu, a najednou se na něj uhodí naposledy, je ho učitelsky pokárám, chci mu dát výchovný pohlavek, on si stříkne do kalhot a šance jako kdybych si šel dnes vsadit sportku a vyhraji a on z ničeho nic zemře.

Vůbec to straně ODS nezávidím, jelikož toto už je moc a lid to bude s velkým zájmem sledovat, leč nám všem rozumným a slušným lidem jasné, že strana ODS a nejen oni, mají své lidi všude, tudíž budeme zase zasypáni lavinou mystifikací, jaký to byl zase blázen, flák, co se jim hodí do krámu, aby byli před veřejností z obliga a vše odnese chudák hoch.
Pro mě a všechny je jedno podstatné a pánové nežereme Vám to, opět byl zmařen lidský život a v sobotu večer, doma, čekali a jedno místo bude navždy prázdné………………………….


PS: pane Nováku, nevím kudy chodíte, ale jak řekl pan Smetana, je to výstižné, já jsem třeba včera jen šel se psem a lidi mě sami od sebe začínali odchytávat, jelikož k Vaší zlosti začínám být populární s mými názory, které stejně jen reprodukuji od občanů a již před několika dny, jsem uvedl, že nemám oficiální mandát a takový nejlepší co zahřeje u srdce, od lidí, samotných, když se lidi naštvou, nebudeme po Vás chtít potvrzení razítky, nebojte.

A mě, když se nepovede sehnat do příštích voleb 2010 Mirky Dušíny, tak již teď disponuji dejme tomu 7000 a jelikož mají rozrostlé rodiny krát 20 hlasy.

A někomu v roce 2010 při volbách, bude setsakramentsky chybět 140 000 hlasů.

A já jen tu mou vlnu přeliji, nějaké malé straně, která se mi bude líbit, a budeme se modlit……

HEZKÉ JARO VŠEM………………………………………………..
Zhlédnuto 1127 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press