Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Re: ProsbaPane Janata, teď jste mi vzal slova z úst

Lukáš HERCLÍK, 11.3.2008

Článek reaguje na:
Lukáš Janata - Re: Re: Prosba

Pane Janata, teď jste mi vzal slova z úst

A nelze než souhlasit. Putina v lásce také moc zrovna nemám a on je snad jediným argumentem, kdy jsem ochoten,(podmínka pod hlavičkou NATO) připustit radar na našem území. O volbách ani nemluvím, nedějí se nejen v Rusku!!!!

Má myšlenka je asi utopistická a nereálná v soukolí dnešního světa. Leč, aspoň sním o světě bez válek a násilí s mírem pro každého.

A musím přiznat, že návštěva a hlavně účast ČSSD a odborů, přicmrndávajíc si svou politickou polívčičku na Této akci, je pro mě také zcela nepřijatelnou.

Myslel jsem a asi jsem se zmýlil, v mých myšlenkách a ještě tu budu sondovat, počkám do demonstrace, ale již teď vím, že tady my s Mirky Dušíny do příštích voleb asi nikdo nepomůže, tudíž se odhlásím také, ale né k druhé straně, leč musím splnit svůj slib.

Nebudu dělat ukvapené závěry, ale máte pravdu, mě se účast ČSSD také nelíbí. Odborové svazy s Milanem Štěchem v čele, se k Této iniciativě chtějí přidat, proti reformám atd.

Pánové si neuvědomují, že mají také zodpovědnost za rozkradenou zemi, jako všichni od roku 1989, ani nemluvím a to nemluvě, že Tato strana sama začala dialog o radaru pokud vím.

Takže je mi zase smutno, myslel jsem, že jsem také mezi správnými, leč začínám zjištovat populistické kroky některých a to cíl mého poslání opravdu není.

Škoda, a škoda dvakrát, už jsem myslel, že začnu psát scénář…………………………,
Zhlédnuto 1276 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press