Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Řízená demolice?

Vážení diskutující, máte pravdu v tom, že existuje hodně tzv. "studií", které "dokládají" to, že budovy WTC spadly řízenou demolicí. Existuje ale bohužel i "hodně" studií, které tyto "studie" zpochybňují a hodně dalších studií, které tvrdí, že příčina pádu budov byl opravdu náraz letedel (a jeho důsledky).
Teď se ptám: vy jste odborníci, že můžete rozhodnout, které z těch dvou typů studií mají pravdu, nebo se pouze přikláníte k jedné z nich z důvodu, že lépe vyhovuje vašemu vidění světa? Netvrďte, prosím, že "řízená demolice" je FAKT. Určitě je to "sporný bod", ale faktem bych to nenazval (už proto, že existují ty další studie dokazující opak).
Podle mě nemá smysl řešit, jestli to spadlo samo nebo jestli si to opravdu shodili "řízeně". FAKTEM je pouze to, že tato událost iniciovala a "odůvodnila" určité omezování základních svobod v USA, což rozhodně nebylo dobře. Plány na postavení radaru u nás existovaly už dlouho před touto událostí, stejně jako bezpečnostní strategie USA, která je využívá.
Řešme, prosím, to, jaké má radar nevýhody pro nás (ČR) a Evropu, jaké má dopady na mezinárodní politiku a proč ho tu nechceme. Tlachání o tom, zda něco je nebo není pravda (a patrně se to nikdy nedozvíme - stejně jako "pravdu" o atentátu na Kenedyho) je jen ztráta času. Společně PROTI RADARU.

Ahoj
Zhlédnuto 1474 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press