Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Mocek s Novákem a propaganda na diskusních serverech - aneb když doujdou argumenty

x y, 26.3.2008
Tak zaprvé pane Kučera jste prušil právo na duchovní vlastnictví (či jak se to jmenuje) neboť jste neuvedl zdroj svých citací ....... to jen tak na okraj - a na neokraj. Rad bych ho znal ....... repektive víte co ja si to najdu sám.
Takže http://www.deepend.cz/brany/?path=9913/&article_id=9812

No vzhledem k tomu, že jsem o tomhle serveru v životě neslyšel, že ho navštívilo za celou jeho působnost něco přes 80 000 tisíc lidí pokládám to za veeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmi kvalitní server :).

Facinuje mě tahle věta: "Narozdíl od nezaujatých lidí, kteří nemají vyhraněný názor nebo se o politiku nezajímaji, tito lidé vynakládají čas klidně i obšírně vysvětlovat a vysvětlovat jakoby za to byli skoro placeni"

A to jako těch co říkají NE se to jako netýká - když oni vysvětlují, když oni píší sahodlouhé příspěvky to je v pořádku, ale v okamžiku kdy někdo řekne ANO hned jsou zaplaceni.

Btw. a když už chcete někoho napadat, tak si aspoň přečtět informace co o sobě poskytuje, pak by jste nemohl vyžblebtnou takový blábol. Kouknětě se co studuju a pak zjistíte, že světová politika je mým denním chlebem ....... čili ta věta mou osobou citovaná z toho příspěvka na mě vůbec nesedí, čili někde bude asi problém?? :) A myslím že problém celého toho článku.


A teď tak otázka od pléna - co by jste tady tak dělali kdyby jsem tady já a ostatní pro nebyli? By jste se ta poplacávali po zádech jak jste dobří, jak úžasně protestujete, posílali by jste si fotečky z akcí atd?? :)
Zhlédnuto 1298 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press