Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Kučera a jeho argumenty?? Ja je nevidím

x y, 30.3.2008

Článek reaguje na:
Dan Kučera - Čipy v hlavě bloggera Mocka ?

Tak za prvé nechápu když jste tak brutálně inteligetní, že nevídíte rozdíl mezi otázkou a oznamovací větou. Víte když člověk napíše, nechapu proč - tak se ptá a ne konstatuje.
To je taková první hezká demagogie .......

Btw. Ukažte mi tady kde jsem řek, že ja jsem pro nějaké očipování??? Taky jste uplně mimo.

Za druhé asi moc čtete scifi. Čip neznamená, že se hned někomu napíchnete do mozku, ale znamená, že víte kde jste. Dnes se třeba takto čipují psy a tím toho psa neovládnete, neřeknete mu pomocí něj ať sedí, lehne atd., ale když se vám ztratí tak ho podle GPS najdete

Opět kladu otázku (aby to bylo jasné), proč lidé zde tak mírumilovní by nemohli být proto, aby se čipovali zločinci? Aby byli pod dohledem a bylo jasné, že už nic neudělají??? (aby bylo ještě víc jasné - není to můj názor).

Za další je fascinující, jak jakýkoli prvek je automaticky převeden na podporu USA a ODS. Nechápu. Ja tady kritzoval - dle mého názoru - snůšky nesmyslů vesmírných lidí a vy hned příjdete s USA. Pak kdo je tady paranoidní??

A teď jedna úžasná věc cituji: "přičemž Mockovi chybí jakékoliv argumenty."

A teď citace mistra Kučery: "nadpoloviční většina obyvatel EU odmítala válku proti Iráku" - nějaký průzkum by nebyl?? jinak je to plácnutí do vody

"a odmítá americký raketový štít v Evropě" - opět jen tak hozená věta bez ničeho

"kdy Evropané vesměs odmítající Evropskou ústavu jsou vynecháni z rozhodování o Lisabonské smlouvě (defacto kopie původní ústavy)" - a tohle je teda taky super, od kdy jsou dva státy Evropané???

A ještě jedna skvělá věc - to jsem se opravdu zasmál:
"Mají-li se předávat postupně další a další pravomoce státu do rukou EU, NATO a OSN, jak to prosazují ČSSD, ODS a SZ i klika kolem Havla, Vondry, Schwarzenberga a spol., ..."
Pane Kučera měl by jste se asi víc zajímat o politiku .... víte s čím šel Topopolánek do vyjednávání o Lisabonu? Asi ne jinak by jste tohle nemohl plácnout. Šel s tím aby pravomoce EU mohli být zpět vráceny při konsensu do rukou státu, tedy takový antiintegrační krok. ODS je považována za "euroskeptickou" stranu, tedy že kritizuje integraci a je spíše než pro nadnárodní EU pro mezivládní EU. Tedy přesný OPAK toho co o ní tady tvrdíte.
Toť jen další důkaz toho jak jste mimo.

Myslím, že stačí.Všichni si asi udělali obrázek.

Hezký den
Zhlédnuto 1271 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press