Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

PROPAGANDA PROPAGANDA

Západní propaganda postupuje již podobně jako komunisté, při nepohodlných dotazech nasazuje v televizi monoskop, nebo reklamní přestávku.


Další parádní výstup se povedl americké neokonzervativní televizi Fox (taková TV NOVA + ČESKÁ TELEVIZE dohromady a na druhou), jak uvádějí Britské listy:


Americká pravicová televize Fox News omylem pozvala do studia (jak to mají ti Američané vědět, že kdo z těch "východňárů" je kdo) dvanáctiletou dívku z Kalifornie, která byla s příbuznými v době gruzínské invaze na návštěvě v Jižní Osetii, a její tetu.

Dívka ke konsternaci moderátora svědčí o tom, rodilou američtinou, že ji a další civilisty zachránili před gruzínským bombardováním ruští vojáci a v televizi jim za to poděkovala. Moderátor rychle spustil reklamu. Po reklamě dal dívce s tetou ještě 30 vteřin na odpověď, teta se vyjádřila, že za všechno může Saakašvili, nikoliv gruzínští lidé, ty sama neobviňuje, že Saakašvili je agresor a musí rezignovat. Moderátor jí skáče do řeči, aby to nebylo slyšet... :) Sekvenci již vidělo na YouTube více než 900 000 diváků.

videa např. zde

http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=7854


-------------------------

Gruzínsky prezident Michail Saakašvili stráca po prehranej vojne s Rusmi nervy. Tak to aspoň môže vyzerať zo záberu, ktorý zachytili televízne kamery a na ktorom prezident žuje svoju vlastnú kravatu. Stanica BBC odvysielala túto sekvenciu vo svojej správe a zábery z nej sa hneď dostali na videportál YouTube. Tam sa v priebehu dňa objavila už v niekoľkých desiatkach verziách a klikli si na ňu už tisícky ľudí.


http://www.youtube.com/watch?v=uyNocJFUloA



Kdo všechno o tom asi z českých médií napíše a přizná, že česká média podporují (ne poprvé, že?) psychopatického vůdce?


Připomeňme jen, že G.W. Bush je (údajně) vyléčený alkoholik, v současné době na antidepresivách (17.12.2002 - Bush není magor! Je to vychytralý sociopat! , 3.8.2004 - Bushovi předepsal lékař silná antidepresiva). Podle několika odborných posudků se jedná o nebezpečného psychopata.

Kdy někdo udělá posudek Topolánkův? Zatím byla přiznána ven cukrovka... a dál? Kdy nám oznámíte, co všechno jste během výkonu politické funkce sezobal, pane premiére?
Zhlédnuto 2283 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press