Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Bravo, pane Bezáku

Aleš Novák, 31.10.2007
Sice mi není jasné, proč jsem se ocitl v titulku vašeho článku, ale děkuji Vám, že jsem se mohl zase jednou srdečně zasmát. Myslím, že si trochu pletete Dona Juana s Donem Quijotem, to byl ten, co bojoval s větrnými mlýny. Ale to není až tak podstatné.

Vaše originální myšlenka, že k volbám chodí jen příbuzní poslanců a senátorů, mě opravdu zaujala. Nevím, jestli víte, jaká byla účast u posledních voleb, ale dám hlavu za to, že kdyby se sečetli všichni rodinní příslušníci všech poslanců a senátorů, dalo by to dohromady sotva jedno malé městečko okresního formátu. A u posledních voleb parlamentních voleb v roce 2006 bylo odevzdáno 5 348 976 platných hlasů...

Obávám se, že i pivní skauti se voleb v hojném počtu účastňují, jinak si nedovedu vysvětlit, že tolik hlasů dostanou komunisti slibující nebe na zemi.

Jestli skutečně věříte tomu, že aktivisté Nezákladnám mají podporu 70%
občanů, počkejte si na následující volby. Mluvčí Nezákladnám Jan Tamáš jistě bude kandidovat za svoji Humanistickou stranu, nebo možná založí nějakou novou, Nezákladnovou, určitě se spousta nezkorumpovaných a neprofláknutých aktivistů probojuje do parlamentu a budou moci aktivně ovlivňovat dění v naší republice. Teprve tím se prokáže s k u t e č n á podpora Nezákladnám mezi občany, volby jsou nejlepší průzkum veřejného mínění.
Zhlédnuto 1352 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press