Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

každému podle jeho potřeb...

Aleš Novák, 1.11.2007
Možná že Vám tenhle slogan nic neříká, pane Adame, ale když jsem si četl Vaše slova o tom, že by člověk měl pracovat nikoliv pro zisk, ale z lásky k práci, tak jsem si tohle heslo z dávné komunistické éry zas připomněl. Socialismus měl heslo KAŽDÉMU PODLE JEHO ZÁSLUH. Jak to dopadlo, víme všichni. A to, co jsem napsal do titulku, bylo nosné heslo pro éru komunismu.

Pokud jde o porovnávání komunismu a nacismu, není až tak podstatné, kolik lidí se vnitřně k nim hlásí , důležité je, že žádná nacistická strana, na rozdíl od komunistické, nesedí v našem parlamentu.

O tom, koho z nás radar ovlivní víc nebo méně, by se dala vést dlouhá debata . Stručně řečeno to oba naše životy ovlivní až do jejich konce. Já se ale toho ovlivnění, zřejmě na rozdíl od Vás, zas až tolik neobávám.


Píšete : Omlouvám se, že jsem napsal, že komunismus má i své klady, i když tomu bohužel tak je. Této větě tedy naprosto nerozumím : tak má komunismus klady, nebo ne? A proč se za to omlouváte, když za to nemůžete?

Pokud považujete pacifismus za součást komunistické ideologie, jak si tedy vysvětlujete vojenské přepadení Československa komunistickými armádami v roce 1968?

Jestli jste mě ve svém prvním článku "Vážený snílku, pane Nováku" označil za snílka, pak po přečtení Vašeho dalšího článku bohužel musím konstatovat, že snílkem jste v tomto případě Vy. Ale ve Vašem věku jsem se taky řídíl hipíckým heslem NEVĚŘ NIKOMU,KOMU JE NAD TŘICET.
Zhlédnuto 1650 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press