Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Drazí obdivovatelé radaru :o)

Vážený pane Smetano,
Sám za sebe bych rád podotknul, že se nepovažuji za obdivovatele radaru.
Svými texty na webu Nezákladnám se pouze snažím bránit manipulacím s informacemi, kterých se dopouštíte.

Zejména a opakovaně jde o to, že podle Vás je jediným demkratickým prostředkem rozhodování referendum. Dobře víte, že to není pravda, a jestli to nevíte, nic Vám nebrání si přesné mechanismy rozhodování o vojenských problémech nalézt v Ústavě ČR.
Přesto pořád dokolečka opakujete své referendové mantry v bláhovém domnění, že stokrát opakovaná lež se snad nakonec stane pravdou.

Naštěstí už nežijeme v době před rokem 89, takže si každý, kdo chce, může sehnat informace z více zdrojů, a podle toho si vytvořit vlastní názor.

Vaše narážky na vztah EU k USA vyvolávají jen úsměv. Antiamerikanismus je v Evropské unii velmi rozšířený, nicméně si nedokážu představit, jak by asi mohla vypadat roztržka mezi USA a EU. Čeho by se měla týkat?
To, na které straně by v takovém případě stála ČR, asi bude záležet na mnoha okolnostech a rozhodně se to nedá předem jednoznačně předvídat.

Zmínka o křesle v Radě bezpečnosti je taky úsměvná. Pamatujete si, že zcela nedávno byl Jan Kavan v čele Valného shromáždění OSN? Nebo to byla jiná funkce? Kolik občanů ČR to vůbec zaregistrovalo? A jak se to projevilo na vnitřní nebo zahraniční politice ČR? Nijak. A stejně tak je to s křeslem nestálého člena RB.
OSN je naprosto bezzubá organizace, která se dávno přežila a zasloužila by velké organizační změny.

Takže , milý pane Smetano, vytrvejte ve svém boji proti radaru. Držte se pevně svých názorů, a až dojde k té Vámi avizované roztržce s USA, stůjte na správné straně. držím Vám palce... :o)
Zhlédnuto 1256 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press