Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

P. Kučera opět říká jen svou pravdu !!

Pane Kučero,
najděte si prosím (například na www.volby.cz) výsledky posledních voleb. Možná, že budete nepříjemně překvapen, ale ODS v posledních volbách dostala 35,38% hlasů voličů, druhá nejúspěšnější byla ČSSD s 32,32% hlasů.

Jestliže poslanci Melčák a Pohanka podvedli své voliče, jak by asi postupoval druhý vítěz voleb, jak se sám nazval, tedy předseda ČSSD Paroubek? To by ale nebyl podvod na voličích, že? To by byla státotvornost...U něj by to bylo navíc s tím rozdílem, že pro podporu své vlády by neváhal použít hlasů komunistických poslanců.

Vaše argumentace o tom, že nějaká strana platí za své poslance propagační materiály, poněkud kulhá. Jestli to nevíte, tak politické strany jsou u nás financovány ze státního rozpočtu, podle dosažených volebních výsledků.

Takže, když to přeženu, i Vy jste přispěl na volební kampaň té strašné ODS, stejně jako já jsem, ač nerad, přispěl na volební kampaň nenáviděné KSČM. To je prostě naše dnešní realita.

Rozumím tomu, že Vás současná vláda neuplatila. Mě taky ne. Vás totiž uplatila ta předcházející vláda!!!

Mrzí mě, že diskuse zde sklouzává k takovémuto politickému školení mužstva (kdo zažil ještě povinnou vojenskou službu, ví o čem mluvím). Ale bohužel není jiná možnost, než reagovat metodou - na hrubý pytel hrubá záplata.
Zhlédnuto 1531 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press