Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Nejstrašnější podvod lidstva modernizoval

Kateřina Amiourová, 16.11.2017
Musela jsem se tváří v tvář hrůznému nárůstu státního zadlužení (ze 40% HDP v roce 2013/2014 na více než 90% HDP v roce 2017) znovu zamyslet, když Babiš vyhrál volby, ale nějak jsem si neodůvodnila, že by dokázal s takovým balíkem někam po světě utíkat. Takže jsem brousila a nabrousila Occamovu břitvu a prošla všechny své zdroje a své vývody znovu. A skutečně se něco objevilo. Je to horší než hrozné. Kdo četl můj blog Zadluženost státu, klidně přeskočí první odstavce a sjede až k poslednímu bledému před silněji psanými v závěru. Tři hlavní zdroje jsou tučně uvedené ve vnořeném blogu. Nic si nenalhávejte, jde-li o dluhopisy, máme zaplatit všechno my.
Když si pomyslím na všechno to vyhrožování, že nebude na důchody, ignorování stagnace výše živ otního a existenčního minima a kašlání na lidi, kteří jsou opravdu na dně, tak je mi úplně špatně, ve skutečnosti by naše země mohla být bohatá a to, na co jsem přišla, je opravdu příčina naší národní chudoby! Jestliže bylo při zadluženosti 40% HDP obtížné přemluvit kohokoliv, aby investoval české peníze do nového základu důchodového systému, při zadluřženosti přes 90% HDO to již půjde ještě hůře.

Nedejte se, tohle musíme prorazit, jinak je s námi ámen. http://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/zadluzenost-statu-vzrostla-do-konce-prvniho-ctvrtleti-2017-mezirocne-o-tretinu

Seigniorage (it.signioraggio - od signiore, pán) se sice překládá jako ražebné - ale ve vlastním slova smyslu by mělo být překládáno jako - panské (parazitní renta z monopolu na peníze, na jejich tvorbu - nejen centrální, ale i komerční banky!)! V případě tohoto konkrétního podvodu po nás panstvo chce, abychom každou půjkčku zaplatili více než dvakrát, abychom z každého úvěru zaplatili 200% plus dvojí úroky (100% plus úroky úvěrovaný a 100% plus úroky celá společnost). Prostě uvaluje dluh na dluh, úvěr nad úvěr. Státní dluhopisy na úvěry soukromých osob.

Bohužel tuto jobovku šířím asi jenopm já. Někdy si připadám jako jediný hlídací pes v republice, boudu sice ještě mám, ale nikde nikdo, kdo by byl ochoten sypat mi žrádlo do misky. Už jsem ale pekelně unavená. Do hlavních médií pouštějí jen zastydlé svazáky/skauty a na moje maily a na zaslání nereaguje nikdo. Někdy se ptám, zda se mne lidi tak štítí, nebo zda jsem jim tak odporná, či prostě čekají, až vytáhnu rohy.

P.S.: Tenhle podvod s panským není jedinou složkou současného nárůstu dluhu!

****
rozšíření zde: (není nezbytně nutné): http://vasevec.parlamentnilisty.cz/blogy/nejstrasnejsi-podvod-lidstva-modernizoval
Zhlédnuto 5821 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press