Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Každé ženě, která nebude litovat potrat, musím oznámit, že její duše má místo v pekelném ohni.

martin maly, 13.4.2012
Co na to říkáš? Bude to zasloužené? Ne? Tak čti dále.

"Na váš slovenský národ přichází trest za to, že tak mnoho vašich žen a rodin souhlasilo s vraždou svých nenarozených dětí. Za tento těžký hřích musíte trpět, protože mnoho dětí se ve vašem národě nenarodilo. "

"Běda těm ženám a mužům, kteří vědomě zabíjejí nenarozené děti."

"Chráníte zvířata, ale nenarozené děti v zárodku zabíjíte."

"Drahé moje dítka, kdybyste viděli moje bolavé Srdce, které se vždy svíjí od bolesti při pohledu na matky, které nosí své dítě pod svým srdcem a nakonec ho zabijí potratem. Matky, které počali z Boží vůle, zabíjejí své maličké nenarozené děti, které se ani bránit nemohou. Jejich dušičky, které Pán stvořil, s radostí vstupovali do početí. Pozor, pozor, moje dítka Slovenska, na tento těžký hřích, který se páchá každý den ve vašem malém národě. Velmi mnoho těchto dítek je zničených, přestože žijí a těší se na nový život. Ruka satana však zastaví jejich život a skoncuje s malým člověkem.
Dítka, prostě o odpuštění a shovívavost za tento velmi těžký hřích. Duše těchto dětí jsou před Boží velebnosti. Jsou jich miliony a volají plačtivým hlasem o nápravu! Jejich krev, která byla vylita z vaší pýchy az neúcty k živému Božímu stvoření, hlasitě žaluje proti vám na zemi o odplatu za troufalost proti životu. Každé ženě, která nebude litovat a neočistí si svou duši od tohoto hříchu, musím oznámit, že její duše má místo v pekelném ohni. Ta žena, která litovala a očistila si svou duši od tohoto strašného hříchu, když přijde do věčnosti, najde si své dítě u nás, aby jí oznámilo, že ji chtělo na zemi milovat a dělat jí radost svými dětskými očky. "

"Moje Srdce krvácí nad hříchem tohoto světa. Ten hřích je potrat. Ano, to strašné slovo, které se valí po celém světě. Za tento hřích bude pykat celý svět, neboť není duše dítěte, které se vrátilo do klína Pána Boha, aby se nežalovalo a neprosili o nápravu. Tyto duše nenarozených dětí vás čekají. Když přijde poslední soud, budou vás žalovat a žádat trest za vaše sobectví. Budou žalovat vaše století, ve kterém se měli narodit. "



Ježíš Kristus:

"Říkám vám - ještě přísněji budu trestat svět za provádění potratů nenarozených dětí, které se valí světem, jako krvavá vlna. Tento hřích budu soudit nejpřísnější!"

"Zabíjíte vaše nenarozené děti, čímž ničíte mé plány, které jsem připravil pro svět. Satan to dobře ví a napomáhá tomuto těžkému hříchu. Mé z lásky stvořené děti světa! Prosím, ukončete zabíjení vašich nenarozených děti, neboť říkám vám - běda, běda světu za tuto troufalost a těžký hřích, který dělá mou ruku těžkou. "
Zhlédnuto 928 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press