Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Proč věřit svědectvím klinických smrtí? Podívej se na videa o klinické smrti.

martin maly, 8.1.2013
Věda je slaboučká, protože omezeně může zkoumat, jen hmotné věci a stále mění své názory na základě nových poznatků a neumí odpovědět na mnohé důležité otázky např. může odpovědět jak to na světě funguje, ale nikdy nemůže odpovědět proč to tak funguje. Proč jsme tady? Co následuje po smrti? Duše, posmrtný život, duchovní bytosti. Chápeš? Proto věda nikdy neodhalí duchovní - nehmotná věci, které také jsou. Ale jedině svědectví lidí o tom svědčí a pokud je jejich dostatečný počet a všichni vyprávějí stále o tomtéž, tak je rozumné si je alespoň vyslechnout, aby se každý rozumný člověk mohl podle nich pokud je uzná za pravdivé i zařídit, aby nedopadl na věky špatně, ale dobře a svou zaslepenost navěky nelitoval a neztratil hloupostí a leností nebe. Neboť pouze vírou jsme spaseni a vírou se můžeme zalíbit Bohu. Např. pokud by ti někdo říkal a čili svědčil o tom, že tam a tam na tom místě, kde se chystáš právě jít hoří velký požár. Šel bys tam a nevěřil mu? Jací má důvod tě lhát? A kdyby o tomtéž svědčili x lidí, tak ani jim by jsi neuvěřil a šel tam tvrdohlavě? Mohl by ses popálit. Samozřejmě by si tam nešel. Tak proč nechceš věřit těm x lidem, kteří svědčí o pekle a říkají, že tam hoří? Podobně to je is dobrými doporučeními, takže i ti co vyprávějí o nebi a říkají, že je tam nádherně, tak se vyplatí uvěřit, dát na jejich doporučení a jít tam kde je nej.
Proč děláš rozdíly mezi lidmi a jedním věříš a jiným ne? Co, nebo lépe řečeno kdo ti v tom brání, aby si tímto co svědčí o posmrtném životě nevěřil a nedal na jejich doporučení? Komu na tom záleží, aby ses o to nezajímal a nedal si na to pozor? Veru i zlí duchové existují a dělají vše proto, aby člověka za každou cenu dostali pro peklo!

Věru je napsáno neuvěří i kdyby viděli, že někdo z mrtvých vstal!
Nuž to je jejich vlastní problém a jen jejich život, ale budou litovat!


Je nelogické a absurdní více věřit tomu, že život a všechno vzniklo, jen tak náhodou z ničeho velkým třeskem .... jako věřit v existenci Boha stvořitele. Nemyslíš?

Proto prosím napiš si do prohlížeče you tube klinická smrt a viz si tam zasebou klidně a postupně videa o tom. Svědčí tam mnozí důvěryhodní lidé a hlavně hodně ateistů, kteří byli z toho hlavně velmi mile, ale i nemile překvapeni, že všechno i dobrý Bůh existuje a nekonečně jejich hříšníků miluje! Říkají je snadné být ateistou pokud si mladý úspěšný, ale je velmi obtížné jím být pokud si starý, nemocný ... a před smrtí.
Je to velmi zajímavé a při sledování videa se jistě nudit nebudeš! Neprohloupíte to. Sám se rozhodneš zda říkají logicky a pravdu, nebo si vymýšlejí. Alespoň ty videa tam na začátku si viz a jistě neprohloupíte. Nejzajímavější z toho je když se vyprávějí s laskavým Bohem.

Podívej se teď o tom videa a napiš jaký máš na to názor.

http://www.youtube.com/results?search_query=klinick%C3%A1+smr%C5%A5&oq=klinick%C3%A1+smr%C5%A5&gs_l=youtube-reduced.12..35i39l2.1705.5624.0.7867.13.13.0.0.0.0.102.988.11j2.13.0...0.0...1ac.1.ZFCkq4OQlfE
Zhlédnuto 1146 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press