Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

HNUS ?? Ano, demagogie v podání p. Nováka !

Vážený pane Nováku, Vaše příspěvky na těchto stránkách již několik dní sleduji. Nechám nyní bez komentáře Vaše neskonalé úsilí reagovat kriticky každodenně na všechny příspěvky, které kritizují současnou vládu i její snahu, prosadit za každou cenu na našem území radarovou stanici USA. Na co však musím reagovat, je obsah Vašich příspěvků.

Mezi základní prvky demokracie patří i svoboda vyjadřování, má-li tedy kterýkoliv občan této země potřebu se veřejně vyjádřit k problému, který považuje za důležitý, nemůžete mu ho upřít (pokud tedy uvažujete demokraticky). Osobně je mi sympatické a souhlasím s tím, jak se iniciativa Ne základnám poprala s problémem Strany zelených, která dle mého (a nejen mého) názoru zradila své voliče, předvolební sliby i svůj program.

Kde jste kritizoval např. billboard poslance za ODS p. Langra, který demagogicky házel před volbami časté problémy na dálnici D1 na ČSSD ? A budete jej kritizovat nyní, kdy více než rok po volbách ani on a ani ODS s tímto problémem nepohnula o píď ?
Zhlédnuto 1430 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press