Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Nový Mnichov a Srbská doba temna !!

Podívejte pane Dušku, to víme všichni, kdo ve válkách nejvíce ztrácí. Ale je důležité si umět odpovědět, kdo na vzniklém konfliktu získá. Samozřejmě nebývá lehké to zjistit, protože to následně většinou ukazuje i na viníky vzniku konfliktu. Žádná válka není nikdy bez důvodu.

To, že CIA podporovala teroristickou UCK je potvrzeno z mnoha zdrojů, stejně tak osobní účast Usámy Bin Ládina, který byl podporován Spojenými státy (jeho práce byla vytvářet mudžahedíny pro válku na Balkáně).

To, jestli dostali Srbové od Rusů výstroj a výzbroj, není až zas tolik podstatné a bylo by to i logické. Srbové byli přece ruskými spojenci a spojenci si pomáhají.

Srbové byli mimochodem jedni z mála, kteří nám (jako naši spojenci) nabídli po "našem Mnichovu" pomoc - narozdíl od USA, Německa a Francie, kteří nás kvůli svým zájmům obětovali Hitlerovi. Nyní, když Srbský národ decimovali islámští Bosenští a Albánští teroristé za podpory CIA a NATO, jsme se k Srbům obrátili zády a připojili k těm, kteří nás před 60-ti lety zradili.

Jestliže tedy USA pokoutně podporovali islámské teroristy, znamená to, že byli jejich spojenci ?? Na základě informací, které lze nyní získat o tragickém 11. září v NY, následných antraxových dopisech, o teroristických útocích na Madridské a Londýnské metro, o válkách v Afghánistánu a Iráku, si troufám říci, že ano.

Váš dotaz na referendum v Kosovu s narážkou na požadované referendum o radaru je čirá demagogie. Jednak má "naše" referendum řešit cizí vojenskou základnu na našem území ( mícháte dohromady dva zcela různé problémy) a jednak musíte přece vědět, jak se Kosovští Albánci bojí teroristů z UCK (ověřené zdroje jsou k mání, stačí chtít). Bylo by takové referendum svobodným vyjádřením vůle občanů Kosova ? Rozhodně nebylo !

Překvapuje mne, že máte od svých "údajných" srbských příbuzných tak dobré informace u zlu páchaném Srby, ale o tom, co se dělo s Bosenskými a Kosovskými Srby nepíšete nic.

Připomíná mi to vyjádření Robina Cooka (tehdejší britský ministr zahraničí), který reagoval na výzvu britské novinářky Evy Prentice k návštěvě Pale, aby se mohl osobně přesvědčit a sám vidět, jak volně žijí ve středisku bosenských Srbů nesrbští uprchlíci. Cook, který tam byl v té době na informační misi, jí řekl, že by nikdy Pale nenavštívil, protože je považoval za „netvory“ („monsters“).

Řekli Vám Vaši "údajní" příbuzní o téměř každodenním ničení civilních cílů letadly NATO ?
O hromadném („cluster“) bombardování města Nis, města Gnjilane, města Istok (vězení Doubrava), města Orohovac a města Meju letectvem NATO (potvrzena mnoha svědectví) ?

Proč o tom média v Evropě mlčela ? A co česká média a čeští politici ? Jediní, kdo se Srbů zastal, byli bohužel jen komunisté. Korunu všemu nasadil V. Havel se svým nechvalně známým prohlášením o "humanitárním bombardování".

PS : Stále jste mi neodpověděl, zda z logiky Vašich argumentů tedy souhlasíte se snahou slovenských Maďarů o odtržení od Slovenska a jejich připojení k Maďarsku.

Děkuji.
Zhlédnuto 2251 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press