Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Nový Mnichov a Srbská doba temna

Pane Dušku je to Váš světonázor, dobře. Pro mne je ovšem zcela nepřijatelné dávat do jedné roviny materiálně vojenskou a finanční podporu islámským teroristickým oragnizacím prostřednictvím tajných služeb s materiálně vojenskou spojeneckou pomocí poskytovanou jedním státem státu druhému.

Ano, utajované spojení UCK, Bosenských islamistů, Bin Ládina a CIA je pro mne důležité, protože to smrdí na sto honů. A srovnám-li to s pozdějšími událostmi ve světě po tragickém 11.září, smrdí to na dalších sto honů.

Demagogicky mne s referendem v Kosovu tlačíte do něčeho, co jsem vůbec neřekl. Přečtěte si pořádně, co jsme napsal a co jste mi odpověděl. Nezaznamenal jsem u nás totiž organizaci, která by lidi terorizovala a vyhrožovala jim smrtí za to, že chtějí nebo nechtějí radar alá USA.

Spousta nárostních menšin ve spoustě států světa žije vedle sebe v klidu a míru po celé generace. Kdo může za to, že se během krátké doby potom stane něco, co způsobí, že se navzájem vyvraždí vesnice, města, sousedé i přátelé ?

Nevím, jak Vy, ale já za tím vždycky vidím touhu po moci určité skupiny, většinou podporované cizím státem, jenž sám má určité zájmy v rozpoutání tohoto konfliktu. A nejjednodušším způsobem, jak dav zblbnout a zfanatizovat je využít tzv. národostní strunu a náboženství k tvorbě nenávisti mezi lidmi, kteří ještě včera proti sobě nic neměli.

Touha po moci, po vlivu, po bohatství, nerostné suroviny, zisky zbrojařů - tam hledejte příčiny těch konců s hromadami mrtvých a rozvrácenými národy. Tam hledám já a myslím, že hledám dobře.

Na závěr mám pro Vás radu. Zajeďte si na Slovensko a poučte je tam, jak má maďarská národostní menšina, koncentrovaná v určité části Slovenska podle Vás právo se odtrhnout i s výsostným územím Slovenska k sousednímu Maďarsku. Až se vrátíte (jestli to přežijete), můžete nám popsat pochopení a ochotu Slováků k Vašemu návrhu.
Zhlédnuto 1682 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press