Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Perly si pane Nováku šetřte na sociální reformu !

Inu, jak se říká, srážka s blbcem bolí ze všech stran. Níže Vám znovu cituji odstavec, kterého se Vaše reakce týká. Co je tam napsáno, za tím si stojím. Vaše bludy s tím nesouvisí, jen opět mlžíte.

Mandát k jednání pro sestavení vlády nedostává vláda, ale obvykle předseda vítězné strany a ne od občanů, ale od prezidenta.

Špinavost první : Topolánkovi se nepodařilo sestavit vládu, která by získala důvěru PS a zcela "nezávislý" čestný předseda Klaus proti všem zvyklostem a slušným mravům nenabídl stejnou možnost předsedovi druhé straně v pořadí co do výsledku voleb. Druhou možnost opět dostal "chlap s gulama".

Dále, zmiňujete asi ústavu Mongolska, ne ? Protože v české ústavě není nic o tom, že vítězná politická strana ve volbách automaticky sestavuje vládu.

Špinavost druhá : Klaus sliboval, že neposvětí vládu, jejíž podpora bude založena na přeběhlících z jiných stran. Jak to dopadlo, víme všichni.


PůVODNÍ CITACE :
Současná vláda naší země (respektive naše vládní koalice) nemá mandát k vládnutí z jednoho jediného jednoduchého důvodu - nevyhrála volby !

A dle průzkumů veřejného mínění, vracejících se ke slavné Kubiceho zprávě, by dokonce prohrála. Třetina voličů se přiznala, že se nechala ovlivnit těmi zvratky o Paroubkově pedofilii atd., co na to říct.


PS : Na tohle téma už Vám opravdu nemám co víc říci, rád bych se dál věnoval důležitějším tématům.
Zhlédnuto 1544 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press