Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Klvaňa nás podceňuje !

Dan Kučera, 14.12.2007
Jsem moc rád, že nejsem jediný, kdo pochopil, že dotyčný nazývající sám sebe Alešem Novákem a spol. nejsou nejspíš těmi, za koho se vydávají. Kdo tedy jsou zmínění pánové ?

Zprvu jsem měl snahu s nimi diskutovat, ale diskutujte s někým, kdo na vše reaguje trvalou demagogií a překrucováním faktů.

Taková debata je neplodnou ztrátou času a na "argumentační zvratky" zejména pána (říkající si A. Novák) jsem přestal reagovat.

Jsou-li dotyční pánové, nazvaní A. Novák a M. Gregor např. prodlouženou rukou Klvaňových AMI Comunications nebo proameričtí fanatici (jak zmiňují blogeři přede mnou) to opravdu nevím.

Zato jsme přesvědčen, že Klvaňou najatá vlivná PR agentura, s vazbami na ODS a vládu, nesedí s rukama v klíně !

To, že jsme manipulováni politickými, zájmovými a lobyistickými skupinami je neodiskutovatelný fakt. Je jen na nás, jestli budeme používat vlastní rozum nebo papouškovat všechno, co slyšíme v TV a čteme v novinách.

Hospodářské a politické tzv. elity potřebují k prosazování svých zájmů jediné, zmanipulované zblblé stádo !

Sám jsem byl nedávno očitým svědkem na portálu Aktuálně.cz, jak lehce lze manipulovat s hlasováním čtenářů.

Před několika týdny jsem na zmíněném webu četl dopoledne několik hodin starý článek věnovaný prosazovanému radaru v Brdech, kde byla připojena jednoduchá anketka ve smyslu pro radar/proti radaru značená v procentech. V tu chvíli výsledek byl cca 75% vs. 25% ve prospěch odpůrců radaru.

Po 1-2 hodinách jsem se k článku vrátil, abych pro zajímavost věděl, jak se čtenáři Aktuálně.cz ke zmíněnému problému staví a výsledek byl cca 80% vs. 20%, což mne jako odpůrce radaru dost potěšilo a namlsaný jsem se za další hodinu k článku znovu vrátil. Jaké bylo mé překvapení, když výsledek ankety vypadal už jen cca 65% vs. 35%. Nedalo mi to a po minutě jsem klikl na "aktualizovat www stránku", a výsledek 63% vs. 37% !!

Dále jsem tedy klikal na aktualizační tlačítko prohlížeče a několik minut sledoval (spíš jsem zíral) postupný sestup na nějakých 53% vs. 47% ve prospěch odpůrců radaru.

Že se nejedná o ojedinělý problém, je vidět z prapodivného hlasování na portálu Novinky.cz. Níže naleznete odkaz na informace o manipulacích s hlasováním v TOP 5 názorů na články z www.novinky.cz věnované problematice americké základny v Brdech.

http://www.volny.cz/graf/

Mimochodem, diskuze k článkům na Novinkách.cz jsou až neskutečně cenzurovány (vlastní dlouhodobá zkušenost).
Zhlédnuto 1528 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press