Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Lži placeného blogaře tzv. Nováka

Dan Kučera, 25.3.2008

Článek reaguje na:
Aleš Novák - Kdo tady lže?

Tzv. pan Novák, coby placený kverulant (otázka kým), zde vytrvale lže, mlží a vypouští zde své demagogické nesmysly. Nesouhlasně reaguje na každou kritiku české vlády, USA a plánů na Brdský radar téměř každý pracovní den během standartní pracovní doby 8-17 hod. (někdy pracuje i přesčas). Stačí mít čas a občas si všímat, co se na této diskuzi děje a podívat se taky na "mraky" Novákových příspěvků.

Již jednou jsem vyzval tohoto blogaře, aby odkryl svou identitu a dostal jsem tuto odpověď : "S identitou problém nemám, používám své běžné jmého a příjmení, můžete si mě klidně najít v telefonním seznamu."

Našel jsem v celostátním tel. seznamu 48 Alešů Nováků a vyzval jsem dotyčného, aby tedy upřesnil, který z nich je on a dostal jsem následující odpověď : "Potěšilo mě, že jste obětoval svůj vzácný čas na listování telefonním seznamem :o) Ale asi jste nevybral ten správný..."

Celou naši diskuzi si může každý proklikat zde :
"http://www.nezakladnam.cz/cs/blogy/ales007/clanky/2007-12-14_zdravi-strycek-sam-o"

V příspěvku "Kdo tady lže ?", u kterého si naklikal (tak jako u většiny svých příspěvků) většinu hlasů, zmiňuje článek servru iDnes.cz, kde se píše o sympatiích p. Majíčka (mluvčí Ne základnám) k teroristické organizaci Hizballáh.

REALITA :
Zpravodajský web iDnes.cz i mateřská bývalá Mladá fronta jsou jedněmi z hlavních propagátorů Brdského radaru.

Zmíněný článek napsal pravičák Adam B. Bartoš, šéfredaktor webu euRabia.cz (nyní kdovíproč bleskurychle vystřídán Edvardem Steinským), který je protiislámsky zaměřen s aktivní podporou radaru, Izraelské a americké politiky. Z pohledu Izraele je však daleko aktivnější, stačí proklepnout např. přes Google a uvidíte sami, co je zač.

Na webu Blisty.cz se v posledních dnech objevilo několik článků, které si důkladně všímají, kdo a proč uvedený článek napsal.

Přívlastek teroristická dostal Hizballáh od USA a Izraele (hlavní aniciátoři rezoluce OSN proti Hizballáhu), EU toto hnutí za teroristické nepovažuje. Co se týče hnutí Hizballáh a jeho teroristické nálepky, doporučuji přečíst článek, viz. www odkaz.

"http://special.novinky.cz/izrael/hizballah.html"

Je potřeba připomenout mnoho rezolucí OSN (z pohledu blízkovýchodního konfliktu), které např. nedodržuje Izrael. O tom se však na iDnes.cz ani na euRabia.cz nedočtete a záhadný p. Novák o nich také ještě nepsal.

Navrhuji správci tohoto webu :

1. zveřejněňování IP adres všech příspěvatelů na místním blogu. Mnoho diskuzních fór na netu je běžně zveřejňuje a někdy to pomáhá lecos vyjasnit

2. zablokovat možnost opětovného hlasování pomocí aktualizačního tlačítka na webovém prohlížeči (s návazností např. na IP adresu), taktéž běžný nástroj jiných webů
Zhlédnuto 1450 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press