Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Pánové Mocek s Novákem

Vaše reakce potvrzuje, co jsem uvedl v předchozím příspěvku. Je mi jasné, že debata zde se neubírá směrem, který Vám vyhovuje.

Váš ochranářský postoj blogera říkajícího si Aleš Novák je dojemná a nabízí se otázka, blogují Mocek s Novákem ve shodě nebo je to jeden člověk ? Nevím, ale mám rozhodně právo na vlastní názor a je jen na čtenářích, aby si udělali vlastní úsudek.

Vaše demagogie je mimo mísu, mistr Novák na mé tehdejší podezření reagoval, že je v telefonním seznamu. Nikdo nikde nepátral, jen vím, že dotyčný údajný Novák lhal a podle toho to taky zahrál do autu. Tak jako mnohokrát, když měl konkrétně odpovědět.

Je zajímavé, že nazýváte nemorálním a neetickým to, co činí jeden z Vašich možných chlebodárců I. Langer, viz. např. můj dřívější příspěvek "Jak na nás chystá ODS s Langerem totalitní režim !" Nejde však jen o mobilní sítě, s odhalováním identity to např. vyřešili Vaši chlebodárci z ODSS tak, že nebude trvat dlouho a budeme muset ukazovat občanky při hotovostních transakcích od několika tisícovek. Najděte si příslušné články.

Je naopak morální poukázat na možnou špinavost, jakou je manipulace s diskutujícícími v diskuzních fórech. V recenzích jsem uvedl pod názvem "Mocek s Novákem a propaganda na diskusních serverech" část článku, která je z tohoto pohledu velmi velmi poučná. Vaše osoba mne opravdu nezajímá. Mne jen zajímá, jestli s lidmi bouřícími se proti radaru někdo špinavě nemanipuluje, protože Topolánek, Vondra a spol. to na nás běžně zkoušejí. V jejich případě alespoň vím o koho jde.

Váš zcela zbytečný a pitomý útok ohledně slovíčkaření hlasy vs. zhlédnuto má velmi nezajímavé rozuzlení. V rámci zestručnění příspěvku jsem použil výraz "hlasy", protože počítám s alespoň průměrnou inteligencí čtenářů, ale u jednoho jsem se, jak je vidět, mýlil.

Vaše pohádky o poctivosti při ne-klikání hlasů si nechejte pro naivnější. Není to tak dávno, co jsem si takto schválně otestoval blogaře říkajícího si Aleš Novák. Naklikal jsem dvěma příspěvkům mezi nejčtenějšími články tolik hlasů, aby předběhly příspěvek mistra Nováka a ani jsem nečekal tak dlouho. Po necelé hodině byl jeho příspěvek opět před nimi. Takto jsem to opakoval ještě dvakrát se stejným průběhem.

Dále drtivá většina příspěvků má zde průměrnou čtenost cca 20-50 zhlédnutých, bloger Aleš Novák 150-300 !! Mě to stačí k tomu, abych pochyboval a na vyjádření pochyb mám právo.

Proto pro vyjasnění znovu navrhuji správci tohoto webu :

1. zveřejněňování IP adres všech příspěvatelů na místním blogu. Mnoho diskuzních fór na netu je běžně zveřejňuje (např. Aktualne.cz částečné) a někdy to pomáhá lecos vyjasnit.

2. zablokovat možnost opětovného hlasování pomocí aktualizačního tlačítka na webovém prohlížeči (s návazností např. na IP adresu), taktéž běžný nástroj jiných webů
Zhlédnuto 1500 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press