Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

My nebo oni aneb zmatky v duši bloggera Nováka

Co znamená zmatený příspěvek bloggera Nováka plný protestů proti protestům ? Není také zcela jasné, zda má jasno ve své vlastní identitě. "ONI" protestující příznivci radaru se kouzelným proutkem mění na "MY" oceňujeme a "MY" jsme rádi. Jsou to tedy oni pane Nováku nebo jste to vy, ta grupa pomatených neokonzervativních militantních amerikanofilů ? Proč tolik nesmyslů a nepravd ?

Lež první
K žádnému násilnému vniknutí do vojenského prostoru nedošlo a ani dojít nemohlo. Mistr Novák by nám mohl vysvětlit svou definici násilného vniknutí do lesa, kde není potřeba překonávat nebo poškozovat žádné překážky.

Lež druhá
Brdy jsou sice vojenským prostorem, ale slovní spojení "naše Brdy" je pravdivé. Tento vojenský prostor patří českému národu, jde o část území českého státu. Česká armáda patří komu ? Kdo financuje ze svých daní českou armádu ? Mistr Novák by mohl vysvětlit, čí jsou podle něj Brdy, když jde o vojenský prostor české armády a svrchované území České republiky. Znamená podle něj, že když jsou např. některé části Pražského hradu uzavřené veřejnosti, patří Pražský hrad českému prezidentovi ?
Zhlédnuto 1535 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press