Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Skončí Novák na smetišti ?

Dan Kučera, 11.6.2008

Článek reaguje na:
Aleš Novák - JXD platí Reflex :o) (2)

Když se něco porouchá, končí to zpravidla na smetišti. Je-li porucha levně odstranitelná a máme k porouchané věci kladný vztah, povoláme opraváře.

S bloggerem Novákem, který opakuje stále dokola své demagogické lži jako pokažený gramofon, je to složitější. Tato jeho porucha je sice lehce odhalitelná a jeho oprava je při troše fantazie možná, ovšem ze zdejších bloggerů má k němu nejspíš kladný vztah jen blogger Mocek.

Máme však navíc ještě jeden problém. Věc při opravě neprotestuje, ale Novák by před svou opravou nejspíš protestoval. Tak už tedy zbývá nejspíš jen to smetiště. Je však ještě také možnost, že svou poruchu Novák jen hraje, protože takový "džob" (za prachy opruzovat v diskuzích na netu) jen tak lehce nenajde.

Pár poznámek k příspěvku bloggera zvaného Novák.

1. Miloš Hlávka odpověděl pane Nováku na Vaši otázku již ve svém příspěvku. Proč pokládáte otázku na již napsanou odpověď, to je záhadou. Pro čtenáře je jistě poučné vědět, jak je to s objektivitou a seriózností tohoto (a nejen tohoto) časopisu.

2. Nevím, jestli jste zrovna blouznil při psaní svého příspěvku, ale nejspíš žijete v době před nějakými 18-ti lety, protože od té doby již deník "Rudé právo" neexistuje.

3. Pravidlo "koho chleba jíš, toho píseň zpívej" se Vám zrovna hezky doplňuje s deníkem, který zmiňujete Vy, tedy Lidové noviny. Ovšem dnes toto pravidlo platí i pro jiné a Vámi jistě oblíbené tituly, jako např. Mladá fronta Dnes. U těchto deníků Vám nevadí, že byly za předchozího režimu "rudé" ? Zajímavý myšlenkový převrat.

4. Na to, že o sobě tvrdíte, že žijete v Jinci, znáte zřejmě velmi dokonale Prahu.

5. Je pro Vás nepřijatelné, že většina národa má odlišný názor na základnu USA než pánové ve vládě a zejména v ODS ? Je pro Vás nepřijatelné, aby tato většina dokázala prosadit a promítnout svůj názor do naší zahraniční politiky ? Je to podle Vás nedemokratické prosazovat vůli většiny ?
Zhlédnuto 1505 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press