Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Pohádky pro hloupé aneb taktika placeného Nováka

Dan Kučera, 12.6.2008

Článek reaguje na:
Aleš Novák - JXD platí Reflex (3) :o)

Vážený pane,

Vaše lživé pohádky jsou stále dokolečka dokola. Ve Vašem případě je názorně vidět taktika placeného prudiče a diskutéra. Odpovídat nekonkrétně a polovičatě, nereagovat na zřejmá prokázaná fakta a používat spoustu malých lží. Každý potom polemiku s Vámi vzdává a hurá, jste vítěz !? Takže k věci.

1. "nemusím být rodilý pražan, abych si našel adresu nějaké kavárny"

Opět lžete, protože nešlo o adresu, ale o vyčerpávající výčet všech možných spojů MHD, které k uvedené adrese vedou. Nevěřím, že jste seděl nad mapou a studoval, které spoje MHD v Praze jezdí za vaším kamarádem ve zbrani. Nebo je ještě také možnost, že jste si ty spoje vycucal z prstu, ale pátrat po tom nehodlám.

2. Neodpověděl jste vůbec (ne že by mě to překvapilo) na otázku, proč Vám vadí "rudá" minulost deníku Právo, ale nevadí Vám u deníků LN a Mf Dnes. Odpověď myslím všichni známe, ale bylo by to skvělé mít to přímo do Vás.

3. "Držte se té své pravdy, nikdo vám nebrání. A nikdo vás za to nevyhazuje na smetiště"

Vaše taktika ublíženého je dost trapná a průhledná. O žádnou pravdu pane nešlo. Slušně a snad celkem srozumitelně jsem položil několik dotazů (viz. níže) a chtěl jsem jen odpovědi. Kdyby jste měl svou pravdu Vy, nikdo by Vás určitě na žádné smetiště neposílal, ale Vy bohužel jen stále mlžíte, odpovídáte demagogicky nebo lžete. Bral bych, kdyby jste např. tvrdil, že věříte v lepší svět, bude-li ovládán korporacemi a armádou MADE IN USA. Budiž i to je názor, ale žádný takový ani nějaký jiný názor jsem od Vás neviděl.

Otázky bez odpovědi :
Je pro Vás nepřijatelné, že většina národa má odlišný názor na základnu USA než pánové ve vládě a zejména v ODS ? Je pro Vás nepřijatelné, aby tato většina dokázala prosadit a promítnout svůj názor do naší zahraniční politiky ? Je to podle Vás nedemokratické prosazovat vůli většiny ?
Zhlédnuto 1307 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press