Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Nováku, běžte nafasovat maskáče, rudé nebezpečí opět útočí

Pane "Nováku", jak jistě víte, tak Klvaňa nyní figuruje jako člen představenstva společnosti Respekt Publishing a.s., kterou vlastní hádejte kdo ? Samozřejmě, že víte. Nějaký aristokrat Schwarzenberg (prý Čech) a nějaký Havlův kamarád Bakala, prý miliardář, ale znáte to, lidi toho napovídají. Ta jména jsou mi nějak povědomá, ach ano, už si vzpomínám, VIP bijci za radar a dva z nich si platíme z našich daní. Jednomu sice nerozumín skrze to šišlání a druhý je už "v důchodě", ale nedá a nedá pokoj. Ani Veškrnovou nechce poslouchat.

Takže dle Vás Klvaňa aktivní kolem radaru není (tu vládní kampaň jste si vymyslel, ale co už s Váma) ? Možná jenom v představenstvu háže z nudy šipky, nebo opleskává sekretářky u kafíčka, ale to si jistě nemyslíte, že ne ?

Vzhledem k tomu, že dle vlády i pomatenců kolem Vás, na nás již číhají Putinovi nemilosrdní hrdlořezové a v Iránu se nemůžou dočkat, až z jaderné elektrárny jednou vystřelí raketu, která srovná českou kotlinu se zemí, tak Vám nezbývá než nafasovat plnou zbrojní a jít hájit tu pravou nefalšovanou izraelsko-americkou demokracii. Ta jediná nás může spasit od všech těch neřádů, které předtím nezapoměli tito demokrati vytvořit, aby se náhodou šéfové a investoři zbrojního a ropného průmyslu nemuseli uskrovnit ve svých nuzných příbytcích o chlebu a vodě.
Zhlédnuto 1857 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press