Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Jak poznáme pravé zlo ? V bibli určitě ne !

Jak poznáme to opravdové zlo, které způsobuje lidem tolik utrpení ? A je vždy vidět, co je zlo a co je dobro ? Jestliže papež Jan Pavel II. mluví ve své knize "Paměť a identita" o tom, že důvodem existence zla je to, aby v nás vzbudilo lásku, pak již rozumím jeho činům.

Soukromým sekretářem Jana Pavla II. byl dlouhá léta arcibiskup Paul Marcinkus, kterému pomohl získat ve Vatikánu vliv daňový poradce M. Sindon, který pral peníze pro italskou drogovou mafii a který se velmi dobře znal s papežem Pavlem VI., tento papež jmenoval v roce 1971 ředitelem Vatikánské banky IOR právě P. Marcinkuse. Marcinkus byl už v té době stíhán americkou FBI pro podvody s cennými papíry, kterými si chtěl zajistit miliardový úvěr v dolarech.

Když byl Sindon v roce 1986 do vazby, souhlasil s úplným doznáním svých machinací pro mafii i Vatikán. Zemřel na zástavu srdce den poté, co jej ve vazbě navštívil Marcinkus.

Marcinkus byl členem nechvalně proslulé zednářské lóže P2, ve které byli sdruženi členové italské mafie, vlivní obchodníci a politici. Mezi jinými i italský premiér G. Andreotti nebo šéf americké CIA a pozdější prezident USA G. Bush starší. Ne levicové radikální organizace, ale právě lóže P2 stála za pozdějšími krvavými teroristickými atentáty v Itálii, kterými se takto snažila zvrátit narůstající sympatie Italů a vliv levice v Itálii.

Marcinkus v době svého šéfování vatikánské bance IOR, zajišťoval skrze tuto banku praní špinavých peněz. Toto byla i cesta peněz pro vraha italského premiéra Mora, který chtěl přizvat do své vlády italské komunisty. V roce 1987 se italská justice pustila do boje proti Marcinkusovi, ale pohořela na tom, že měl vatikánský diplomatický pas.

Dodnes nenjsou vyjasněny okolnosti smrti papeže Jana Pavla I., který chtěl vyčistit Vatikán od tohoto skrytého zla. Nečekaně zemřel již po 33 dnech v úřadu. Po něm nastoupil právě polský Wojtyla alias Jan Pavel II., který byl mj. členem radikální organizace Opus Dei. Jeho sekretář Marcinkus zajistil mnoha členům této organizace důležitá místa ve Vatikánu.

Vatikánská banka IOR hrála díky Janu Pavlovi II. významnou roli při financování politického převratu v Polsku, kdy zajistila miliardu dolarů od CIA pro polskou Solidaritu. Hlavní roli v této operaci CIA zvané "Operace Polsko" hrál papežův přítel tehdejší prezident USA Ronald Regan.

V roce 1990 tajně Marcinkus zmizel z Vatikánu do USA, protože již jeho špinavé praktiky byly neudržitelné. USA nikdy Marcinkuse i přes opětovné žádosti italské vlády nazpět nevydaly a je jasné proč.


PS : Případným pochybovačům mohu poskytnout všechny podklady k tomuto příspěvku.
Zhlédnuto 1928 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press