Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Výzva o ničem

Vážený studente Zavorale,

kdyby jste četl pořádně zdejší blogy, zjistil by jste 3 věci.

Za prvé, že je Vaše výzva nesmyslná vzhledem k tomu, že zmiňovaná debata před 14 dny začala i skončila.

Za druhé, že debata začala 4.4.2008 příspěvkem M. Svobodové "čipy v bibli plus malé zamyšlení nad zlem a nadějí", ve kterém mj. cituje z knihy Jana Pavla II. o zlu válek a útlaku, o terorismu atd., na který jsem následně reagoval.

A za třetí, že počet mých příspěvků věnovaných problematice radaru není nejmenší. I téma afér Vatikánu s tímto dost souvisí vzhledem ke zmiňovaným vazbám na CIA a administrativu amer. prezidenta.

Příspěvků, které na první pohled nemusejí s radarem přímo souviset zde naleznete velmi mnoho. Vaší oblíbenou knihou je bible, budiž, máte něco společného s M. Svobodovou. K útokům na mou osobu Vás to ovšem bez neopravňuje, dokazuje to jen Vaši zaujatost.

O vykonstruovaná tvrzení ani o údajné skandály rozhodně nešlo. Nevím, jestli jste se stihl ve svých 17-ti letech věnovat např. i problematice mezinárodní politiky Vatikánu , ale zkuste si někde na netu (je tam toho dost) najít informace o zednářské lóži P2 a jejich aktivitách. Budete asi nemile překvapen. Realita mezinárodní politiky byla a je jen o moci, o vlivu a o boji za ovládnutí světa některou z dominantních ideologií.

Nevím jak Vy, ale já se věnuji problematice radaru již téměř rok. Záleží-li Vám na tom, aby v naší zemi amer. radar nebyl, směřujte svou energii na ty, kteří ignorují mínění většiny národa a bezohledně nás zaprodávají americko-izraelské neokonzervativní militantní politice.
Zhlédnuto 1791 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press