Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Kdo nám zprivatizoval veřejnoprávní ČT ?

V době, kdy velká část Čechů dává ve výzkumech veřejného mínění najevo svou vůli po referendech k důležitým otázkám dneška a dávají najevo svůj kritický pohled na fungování dnešní tzv. demokracie, co dělá naše tzv. veřejnoprávní televize, financovaná výraznou měrou samotnými občany? Toť otázka, ale níže uvedené informace do svého zpravodajství nejspíše nepřipravuje!

ČT se stále více věnuje tématu totality. Dokumenty o totalitě, filmy o totalitě. Tzv. „osmičky v našich dějinách“ se nám připomínají na všech kanálech ČT. Proč má ČT trvalý zájem nás neustále krmit dokumenty o disidentech, o železné oponě, o roku 48 a 68? Série dokumentů nazvaná „Proč potřebujeme demokracii“ nám nabízí neobjektivní a účelové pořady typu Dánské karikatury Mohameda apod. Jsou natáčeny a vysílány obdivné medailonky o V. Havlovi, D. Havlové (Veškernové) nebo o L. Klausové.

Co však naše současnost a naše budoucnost? Kdy se na ČT dočkáme více diskuzí a pořadů zaměřených na problémy dneška a zítřka? Nechybí nám témata jako: důsledky Lisabonské smlouvy na naši suverenitu a nezávislost, Ropný zlom a jeho možné následky, globální změny klimatu a možné dopady na lidstvo, jaké následky tohle všechno bude mít z hlediska globální bezpečnosti a jaké zájmy mohou mít světové mocnosti ve světě atd.?

Chybí diskusní pořady, ve kterých dochází k výrazným střetům dvou a více názorů. Diskuse jsou vedeny podivným způsobem. Dává se obrovský prostor lidem, kteří ovlivňují naši zahraniční politiku směrem, se kterým většina občanů nesouhlasí a přitom je oponentům dáván prostor minimální až nulový. Topolánek, Vondra, Havel nebo Schwarzenberg tak mohou na ČT bez obav mlžit či lhát o radaru, o Iráku a Afghánistánu, o Mašínech, o Kosovu, o Tibetu, o Palestině atd. atd.


Celý obsáhlý článek si můžete přečíst na webu www.zvedavec.org

http://www.zvedavec.org/komentare/2008/05/2558-kdo-nam-zprivatizoval-verejnopravni-ct.htm
Zhlédnuto 1802 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press