Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Země mafiánů, svatá válka židů a strašák ruského démona

Na Nový rok si Moravec pozval do druhé části „svého“ poledního diskusního pořadu na ČT jen samotného Václava Havla. Debata s Havlem vyzněla v tom smyslu, že se bez členství v nějaké verzi Evropské federace a bez americké základny blíží konec našeho národa. Moravec jako vždy naslouchal Havlovým názorům takřka se zbožnou úctou, ale ty si spíše koledují o trestní oznámení na Havla z podezření spáchání trestného činu šíření poplašné zprávy, pokusu o podvod a vlastizrady.

Divákům tohoto pořadu zcela určitě chyběl v debatě oponent jako sůl, bohužel ne tak „demokratovi“ Havlovi, „objektivnímu“ Moravcovi také ne, ale co diváci ? Co by, ČT nabízí suverénně názory, o kterých se nepolemizuje, protože divákům přece stačí dle ČT jen ta jedna správná pravda. Veřejnoprávní televize nám tak vnucuje Havla jako morální ikonu, která nepotřebuje oponenturu a která má vždycky pravdu.

Tento styl diskusního pořadu bez diskuze na ČT má další dominový efekt, díky kterému jsou Havlovy výroky dále citovány českými významnými médii, ovšem bez prezentace jiného názoru, protože jiný názor díky absenci oponenta ve zmíněném diskusním pořadu prostě nezazněl a zaznít nemohl.

Vzhledem k tomu, jak silně je Havlovo bratrstvo propojeno s Českou televizí, není takový přístup od ČT až tak překvapující. Někdy má člověk až pocit, že je veřejnoprávní televize hlavně PR agenturou pro americko-izraelskou zahraniční politiku, pro nadaci otevřené společnosti židovského miliardáře G. Sorose a pro pochybné ideály o ráji jménem Evropská federace. To, že si tuto převýchovu ještě platí z větší části sami občané, to je na tom to nejsmutnější.

Celý článek najdete na
http://www.zvedavec.org/komentare/2009/01/2944-zeme-mafianu-svata-valka-zidu-a-strasak-ruskeho-demona.htm
Zhlédnuto 2275 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press