Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: rRe: rRe: Dotaz č. 2 na radaristy NORAD a 11. září (2)

No pokud je pravda že byl odvolán ředitel CIA i tak nezdá se Vám že je to trochu málo ? Vím co mi odpovíte. Nešlo nic takového očekávat. Vezmu v potaz i toto vaše tvrzení i když proti němu stojí několik jiných argumentu.

Chci se ale zabývat otázkou standartních postupů v případě únosu letadla. 1)AA-americké aerolinie informují FAA-Federální let. úřad ten předává zprávu do NMCC-centrální armádní velitelství to celou situaci vyhodnotí a volá do NORAD-Severoamerické velení protivzdušné obrany.Celý tento postup by měl trvat pár minut. 2) K letadlu jsou vyslány stíhačky neprodleně se snaží navázat jak rádiový tak vizuální kontakt a to houpavým pohybem pokud na to letadlo nereaguje vyšle pilot stíhačky varovnou salvu ve směru letu uneseného letadla. Pokud ani na toto nereaguje má-li povolení, neprodleně sestřeluje unesené letadlo.

Jenže stíhačky ani nevzlétly když je byla potřeba. A ještě něco: co by tak ty stíhačky udělaly? myslíte, že by americký prezident dal povel ke sestřelení civilních letadel plných lidí???? Nedal raději je nechal vletět do WTC. Náhoda ? Záměr ? Proč selhaly naprosto rutinní postupy ? Proč je kolem tolik nejasností ? Uznejte že je zarážející ze se zrovna v tento den tolik věcí "pokazilo".
Zhlédnuto 1341 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press