Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Informujme se a spojujme se,...

Existuje několik desítek dokumentárních filmů, které když né zásadně změnili můj pohled na svět, tak k této změně podstatně přispěli. Mnohé, né-li všechny lze shlédnout on-line např na " http://www.youtube.com/watch?v=d25c_U-cSA4 "

Pokud by jste zatoužili si svůj oblíbený dokument stáhnou, vysmažit a třeba poslat dál (svému oblíbenému poslanci :-) možná znáte následující úložiště

http://911mysteries.yweb.sk/download

a nebo

http://sector.ynet.sk/pub/911/

S tím jak se lhostejnost lidí bude dílem rozevírajících se "sociálních nůžek" dílem také iniciativy ne základnám, dílem nastávajících klimatických změn ale především dílem každého z nás měnit na nechutenství,... odpor,... a postupně až k občanské angažovanosti bude zapotřebý abychom byli více a více kontrolováni.
Zdražují nám jízdné,... zavádějí protiústavní pladby u lékařů,... odbourávají zbytky sociálního státu... a při tom se nám snaží namlouvat, že ještě máme fungující justici,... zatím to většině z nás nevadí, jinak bychom s tím začali něco dělat,... zatím nám to ještě nevadí.

Informace to je moc. (řekl Listr:-)
Mějme napaměti, že cokoli napíšeme do našeho internetového vyhledávače je zaznamenáno, podobně jako veškeré telefoní rozhovory. Budeme bezpochyby čelit pokusům o cenzůru internetu. V USA je to již realita. Občanské združení typu CzFree... které budují fizicky nezávislé sítě se věřím budou rozvíjet dostatečně rychle, aby dokázali vytvářet alternativní informační platformu, a tím braly takovým pokusům vítr z plachet.

Budujme nezávislé sítě,... připojujme se do nich,... nedávejme peníze za připojení Eurotelákům a podobným opičákům,... dávejme je sami sobě,... investujme je do nezávislých sítí,... do našich sítí.

http://www.czfree.net/forum/misc.php?s=&action=faq
Zhlédnuto 2435 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press