Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Re: Radar šel do kytek jako první aneb Papcun nekecá

Pojďme to vzít popořádku.

Cokoliv, co spadá pod NATO, je v první řadě a především záležitostí válečných fanatiků z USA. To oni dali alianci vzniknout a řídí její kroky. Oddělovat NATO a USA znamená oddělovat neoddělitelné.

Dál je mi líto, že druhý odstavec nehodláte komentovat, protože v něm poukazuji na to, jak Vaše logika velmi silně pokulhává, možná se spíše místy plazí. Zrovna o tomhle by určitě bylo dobré diskutovat.

Radar v Brdech zřejmě nebude jen tak nějaký radar (už jen toho rozruchu, co vyvolal!), ovšem tvrdit mi, že bude schopen pokrýt celou evropskou část Ruska, to vyžaduje velkou odvahu. V pokrývání těchto míst totiž radaru brání nejen okolní brdské kopce, ale kupříkladu i zakřivení země, které je již v této vzdálenosti poměrně dobře patrné.

A pokud jde o to, že bychom mohli zachytit radarem letící ruské balistické střely, ať už by měly namířeno kamkoliv, myslím, že to je naprosto v pořádku.

Náš nepřítel by nejspíše opravdu nepřicházel z přilehlých států, ovšem vzdálenost ruským bombardérům vůbec nevadí. Jak nás Rusové nikdy nezapomenou ubezpečit - jejich bombardéry jsou u nás za 15 minut.

Samozřejmě by se dal najít bezpočet způsobů, jak radar v brdech zničit. A ani bychom nemuseli vytahovat z prachem pokrytých beden takové komičnosti jako sebevražednou M65, kterou ve Vámi postovaném videu vlastně všichni označili za velmi zoufalou a ve výsledku nesmyslnou zbraň.

Otázka však zůstává nezodpovězena:

To se opravdu máme předem vzdát jakékoliv zemi, která se nás pokusí napadnout jenom proto, že by mohla bombardovat naše území a naše pozemní cíle, ať už budou jakékoliv?
Zhlédnuto 1228 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press