Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Argumentujme férově

Jan Kotrba, 24.11.2008

Článek reaguje na:
Svatopluk Beran - Re: Argumentujme férově

Ano, bylo to tu a už je to tu zas. Osobně také nejsem zastánce opakování týchž informací, ovšem na serveru, kde k běžné literární praxi patří pouhé uvedení odkazu na blisty, mne hanba za tento prohřešek nikterak nefackuje.

Co mne ale skutečně do očí praštilo, byla příkrost Vaší reakce, pane Berane.

Odpůrci radarové stanice neustále volají po dialogu. Ten jsem se pokusil vést. Přinesl jsem svoje protiargumenty, abyste je mohli zpochybnit, vyvrátit, diskutovat s nimi. Co se stalo?

Reagoval jste. Ovšem ani v nejmenším se Vám nepodařilo jakkoliv konkrétně a věcně diskutovat. Zmatené mlžení a zlehčování, stokrát omleté fráze a značná dávka špatně skrývaného zhnusení z jiného názoru zcela jistě nemohou být považovány za kvalitní diskuzi na téma, které je nezpochybnitelně velmi závažné.

A když jsem se opovážil zopakovat svoji žádost o dialog, po kterém je mezi odpůrci radaru takový hlad, čím jsem byl odměněn?

Snůškou urážek.

Ale takhle se dialog nevede, pane Berane. Dialog o tak závažných věcech vyžaduje slušnost na obou stranách, faktickou připravenost, ochotu naslouchat argumentům a především schopnost argumenty formulovat.

Pokud tedy skutečně o dialog stojíte.

Tak jak to tedy je, pane Berane? A co Vy ostatní? Zvládne někdo slušně, věcně a vybaven skutečnými informacemi diskutovat o mých protiargumentech vyřčených v článku Argumentujme férově? Není toho tolik a pokud se pokoušíte přesvědčit veřejnost o nebezpečích plynoucích z umístění radaru u nás, pak máte možnost. Utlučte mne argumenty!
Zhlédnuto 1527 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press