Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Ondřej Mocek

Kryštof Kreisinger, 31.1.2008
Vážený pane Mocku,
podezíráte iniciativu Nezákladnám ze snahy propagovat Humanistickou stranu či co. Kolik si myslíte, že z těch 70 % lidí nesouhlasících s radarem bude tuto stranu volit? To, že mluvčím je předseda malé neparlamentní strany ještě neznamená, že tato iniciativa je jeho předvolební kampaní? Byl jsem na všech podzimních akcí iniciativy a z úst Jana Tamáše, ani ostatních mluvčích, nepadlo ani slovo o HS. To co lidi spojuje nejsou sympatie k HS, ale nesouhlas a americkou zahraniční politikou, která za sebou zanechává jen potoky krve a chaos. Jan Tamáš vyniká svými znalostmi, řečnickými schopnostmi a slušným jednáním, namísto arogance. Dle mého názoru je dobrým mluvčím iniciativy, ale to ještě neznamená, že ho budu volit do parlamentu. To, že na chatu někdo napíše, že by se mu líbilo, kdyby byl prezidentem, tak to je jeho osobní názor, na který má plné právo, ale neznamená to, že je to oficiální stanovisko iniciativy.

Zaujal mě Váš názor (cituji):" Naše republika je zastupitelská demokracie, s čím co z toho vyplývá. Čili rozhodující jsou zastupitelé. Nejsem ani v Dánsku a ani ve Švýcarsku, kde jsou prvky přímé demokracie tradičním prvkém politického systému.

Kdyby naše republika byla fašistickou diktaturou, tak byste nejspíš tvrdil:" Naše republika je zřízení fašistické, se vším co z toho vyplývá. Čili rozhodující je vůdce. Nejsem ani v Dánsku a ani ve Švýcarsku, kde jsou prvky demokracie tradičním prvkém politického systému.

Další kuriozitou je jak Váš názor ovlivní jedna iniciativa. Například můj důvod k odporu je napsaný výše. Vliv na něj nemají ani názory lidí z ODS, ani komunisté, ani HS, ani propagace na jednu či na druhou stranu. Tento názor je utvářen poznáním, nikoliv výkřiky jiných lidí. S Vámi je to asi jinak (cituji) :"Čili nazavrhuji vše, zavrhuji nezakladnám, a ty vaše argumenty a prezentace všech věcí okolo můj názor na radar ZMĚNILI byl jsem poměrně nerozhodnutý. Ale už jen proto abych byl proti tomuto sdružení, stavím se do polohy PRO radar."
Zhlédnuto 1676 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press