Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

nacistické symboly

Kryštof Kreisinger, 18.3.2008
Važený pane Nováku,
velice oceňuji, že Vám leží na srdci propagace nacismu. Nevím proč, ale stále tak vehementně obhajujete naši vládu. Připomenu jen nacistickou rétoriku našeho pana premiéra, rasistické výroky poslanců a senátorů ODS, podpisy poslanců ODS pod neonacistickými peticemi, členství poslanců ODS v extrémistických organizacích. Přibývajících členů ODS angažujících se v neonacistických organizacích, pořádání pochodu kolem plzeňské synagogy členem ODS ...
Extremismus a fašismus se netýka jen ODS. Doporučuji návštěvu www.dekomunizace.cz (spolek antikomunistů, jenž měl nedávno masivní propagaci v českých médiích, jehož členové jsou např. L.Smoljak a Z. Svěrák ) a v archivu vyhledat tričko ID 145 (hákový kříž s nápisem mein kampf), tičko ID 201 good night red side (variace na neonacisty vymyšlené good night left side jako reakce na good night whitepride), dále tričko s pěticípou svastikou.
Myslím, že je pošetilé podsouvat spojitost Nezákladnám s neonacismem, neboť jak na demonstraci dorazivší skupinka neonacistů byla okamžitě "vyexpedována" na pokyn pořadatelů demonstrace. Účelem nalepení hákového kříže na vlajku bylo, dle mého názoru, srovnání agresivnosti americké politiky s nacistickou (demonstrant s touto vlajkou pravděpodobně není neonacista). Samozřejmě se můžeme bavit nakolik je adekvátní.
Zhlédnuto 2416 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press