Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Dodržovat zákon a nemyslet ...

Někdy z vás mám pocit, že kdyby někdo kdo má v profilu PROTI napsal, že je země kulatá, tak Vy ho budete vehementně přesvědčovat, že je placatá.
Vaše argumenty s červenou jsou úplný nesmysl. Zkušenost ukázala, že jízda na červenou, řízení v opilosti, požívání kyanidu, lehání si pod vlak a já nevím co, může mít fatální následky. Jaký důsledek může mít chůze po lese? Zamyslete se: Máte les o rozloza 290 km2 z toho na z toho je cca 15 km2 používáno k výcviku. Dnešní technika střílí s přesností centimetrů. Tak co Vám hrozí ve zbylých 275 km2? Nic, protože je to les jako každý jiný. Nestavte se za každou cenu do opozice a připusťte, že i předpis či zákon může být nesmyslný, nebo špatný. V roce 2003 se jel Bikemaraton Tour de Brdy. Téměř celá trasa vedla vojenským újezdem a to přímo přes leteckou střelnici, tankodrom, tankovou střelnici a bývalou raketovou střelnici, tedy místy kde je největší výskyt nevybuchlé munice a tudíž nejvyšší riziko úrazu. Závod proběhl za souhlasu újezdního úřadu. Takže když byl v újezdě bezpečný pohyb v tu sobotu, tak proč by neměl být kdykoliv jindy?
A vaše tvrzení typu "předpis je předpis" a tak to musí být neberu. Kdyby Vám za komunismu sebraly dům, tak byste si řekl, jo zákon je zákon, tak je to správné. Kdyby Vás za války oficír označil za žida a poslal do plynu, tak byste si řekl zákon je holt zákon. Prosím Vás zauvažujte o tom, že i ti se kterými v něčem nesouhlasíte, mohou mít kus pravdy ve věcech jiných.
Zhlédnuto 1586 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press