Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Co vy na Breivika, pane Štětino?

lubomir Man, 24.7.2011
"Nebezpečí pro demokratickou republiku číhá nalevo, zvláště od komunistů. Zatímco těch pár extremistických mladíků napravo není vůbec třeba brát vážně, ti žádnou hrozbu pro demokracii nepředstavují!"
Přibližně takto se se svou pověstnou bohorovností i pevným hlasem vyjádřil v pořadu ČT - a to už dokonce po zápalných útocích zfanatizovaných pravicových mladíků na domy romských rodin na Vítkovsku i jinde - náš až popřevratový komunistobijec a též senátor českého parlamentu Štětina. Spálená Natálka, hořící domy, jejichž obyvatelé unikli plamenům jen šťastnou shodou okolností, nestály tedy - jak vidno - tomuhle pánovi ani za mrknutí oka.
Pootevřel mu je, či zavál mu do hlavy aspoň větérek pravdy o skutečných nebezpečích incident v Oslu, kde pod pumou a samopalnou puškou norského pravičáka Breivika vyhasly životy 93 většinou mladých a nevinných lidí, při čemž zraněno bylo 96 dalších? Nic mu nenapovídá ani následná situace, v níž celé Norsko a vůbec celá Skandinavie - a dokonce i Česká republika - přijímá zvýšená bezpečnostní opatření, protože podobné masové útoky a doslova jatka na lidi - jako byl ten Breivikův - se ze strany podobně zfanatizovaných pravičáků dají očekávat prakticky kdekoliv a v kteroukoliv hodinu?
Takže se Vás, pane Štětino, ptám: Trváte i teď na tom, co jste o nebezpečí zprava a zleva dříve prohlásil? A nedotkla se vás v té souvislosti i myšlenka, že vaším podceňováním nebezpečí zprava i vaším protilevicovým štvaním, podobném tomu, kterému podlehl terorista Breivik, představujete nebezpečí pro demokratickou společnost i vy sám osobně?
Zhlédnuto 944 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press