Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Roberts: Puch nejohavnější propagandy

lubomir Man, 14.8.2016
Právě jsem z úst někdejšího presstituta Davida Sattera vyslechl tu nejprimitivnější odrůdu propagandy, jaká vám u nás může zazvonit v uších. Momentálně se ten člověk ometá v pravicovém Hudsonově institutu a předstírá, že je expertem na Rusko a na Putina. 10. srpna oznámil tento expert posluchačstvu televizní stanice NPR, že americká víra v obnovení míru v Sýrii nedojde naplnění, dokud si všichni ve Washingtonu neuvědomí, že ruská vláda postrádá lidské city a nedbá lidských životů. To, co Washington potřebuje tedy udělat, řekl Satter, je dát Putinovi a jeho náhončím zcela jasně najevo, že za své činy usednou jednoho dne na lavici obžalovaných jako váleční zločinci.
Za ta léta v politice už bych měl být obrněný, ale i tak se nedokáži ubránit údivu, když vidím a slyším, jak se agenti, pracující pro elitu, neštítí vypouštět z úst ty nejprimitivnější a nejprůhlednější lži. Zřejmě spoléhají na to, že média a jejich taktéž koupení „experti“ nevznesou proti jejich vývodům slovo námitky, takže mohou plkat, co je jim libo. Vždyť přesně tohle i onen pohodlný způsob, jakým se dnes přepisuje historie.
Možná už lidé zapomněli, že když washingtonský plán invaze do Sýrie zablokovaly britský parlament a ruská diplomacie, poslal Washington jednotky, použité proti Kaddáfimu v Libyi, do Sýrie, kde se tyto – po čase – vynořily na světlo světa jako Islamský stát (IS), páchající ty nejodpornější zločiny. Jelikož ovšem současně sloužil IS americkým zájmům, nechal jej Washington na pokoji. Po několika letech vraždění IS ztratilo však trpělivost s ním Rusko, a poslalo syrské armádě svou vzdušnou podporu. A síly IS začaly v Sýrii ustupovat.
Celá tahle situace uvedla Washington do zmatku. V Iráku totiž proti IS bojoval, protože ten zde svrhl jeho loutkovou vládu, ale v Sýrii i nadále IS podporoval a pro potřebu okamžiku jej začal charakterizovat jako „umírněné síly“, do krve se rvoucí za zavedení demokracie v Sýrii. Nyní ovšem, když se zde IS ocitl na prahu totální porážky, spustily washingtonské mediální děvky a „experti“ povyk o tom, že za své zablokování washingtonského převratu v Sýrii musí Rusko draze zaplatit.
V 21. století lze všechny válečné zločiny připsat na účet USA a Izraele. A umožnila je i EU, vždy ochotná poskytnout jejich oficiálním lžím své krytí. Ať už se jednalo o lež o iráckých zbraních hromadného ničení, či o iránské atomové hrozbě, jichž Washington využil pro nevyprovokovanou agresi, vedoucí ke zpustošení sedmi zemí.
Skutečným expertům je vlastní morální integrita, vyžadující, aby režimy Clintona, Bushe ml. a Obamy byli za své zločiny volány k soudní zodpovědnosti. A na oné lavici obžalovaných by neměl chybět ani David Satter.
Zhlédnuto 642 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press