Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Thierry Meyssan: Systém Clinton na destrukci Trumpa

lubomir Man, 6.3.2017
Tento článek je varující: V listopadu 2016 byl vytvořen široký agitační a propagační systém, jehož cílem je ničit reputaci a autoritu prezidenta Trumpa od prvního okamžiku, kdy tento vstoupí do Bílého domu. Poprvé tak došlo k tomu, že proti prezidentovi USA byla i s využitím vědy a s velkým finančním krytím takováto kampaň zorganizována. Je vedená sponzory Baracka Obamy a Hillary Clintonové a v současnosti se už nachází v plném běhu. Po protestním pochodu žen 22. ledna je na 22. dubna naplánován – a to nejen v USA, ale v celém západním světě – protestní pochod za vědu. Má ukázat, že Donald Trump je nejen mysogin, čili nepřítel žen, ale také nepřítel vědy.
Skutečnost, že je Trump někdejším organizátorem soutěže Miss Universe, a jeho třetí manželkou je modelka, má být důkazem skutečnosti, že ženami všeobecně pohrdá. A fakt, že má výhrady k roli, kterou hrál Barack Obama při vytvoření povětrnostní burzy v Chicagu, či že odmítá teorii, podle níž současné klimatické změny souvisí se zvýšeným únikem uhlíku do atmosféry, mají být důkazem, že nerozumí ničemu nejen v tajemném hájemství žen, ale i v oblasti vědy.
Aby americkou veřejnost přesvědčili o prezidentově duševní nedostatečnosti – vždyť je to člověk, který věří možnosti uzavřít mír se svými nepřáteli a chce s nimi spolupracovat k nastolení celosvětové hospodářské prosperity – byl do akce proti prezidentovi zapojen David |Brock, jeden z nejznámějších specialistů na agitaci a propagandu. A právě ten důmyslný systém na Trumpovu diskreditaci vypracoval.
Ještě v době, kdy sloužil republikánům, rozjel Brock kampaň proti prezidentu Clintonovi, která vyústila v aféru Whitewater i v aféru s Monikou Lewinskou. Pak změnil barvu a dnes slouží Hillary Clintonové, pro níž zorganizoval nejen demolici kandidatury Mitta Romneyho, ale v prvních kolech primárek řídil i útoky na dalšího tehdejšího Hillaryina soupeře Bernie Sanderse. The National Review označil Brocka za pravicového vraha, který se stal i vrahem levicovým.
Je důležité si uvědomit, že obě předcházející kampaně za zbavení úřadu tehdejších prezidentů (Nixon a Clinton), byly uvedeny do pohybu nikoliv ve prospěch demokracie, ale ve prospěch hlubokého státu. Tak např. Watergate řidil jistý „hluboký chřtán“, který se po 33 letech prokázal být Markem Feltem, asistentem J. Edgara Hoovera, ředitele FBI. A pokud jde o aféru se slečnou Lewinskou, nešlo o nic jiného než o způsob, jak přinutit Billa Clintona dát svůj souhlas s válkou proti Jugoslávii.
Současná kampaň proti Trumpovi je v utajení organizována čtyřmi korporacemi:
o MEDIA MATTERS (záležitosti médií). Má za úkol sbírat a archivovat všechny Trumpovy omyly a chybné kroky.
O AMERICAN BRIDGE 21. CENTURY (americký most do 21. století). Shromáždil už videové záznamy Donalda Trumpa, jejichž přehrání trvá 2 000 hodin, a shromažďuje další. Má též videové záznamy všech členů Trumpova kabinetu, jejichž přehrání by zabralo 18 000 hodin. Má k dispozici sofistikované technologické vybavení (údajně nikoliv ještě v plně použitelném stavu), které umožní vyhledávat rozpory mezi staršími vyhlášeními těchto Trumpových ministrů a jejich postoji současnými. Celý tento program má být rozšířen na sledování 1 200 splupracovníků nového prezidenta.
O OBČANÉ ZA ODPOVĚDNOST A PRÁVO VE WASHINGTONU je firmou vysoce postavených právníků, zaúkolovanou sledováním všeho, z čeho by se dal v Trumpově administrativě vytvořit skandál.
O SHAREBLUE je lektronická společnost, která už propojila 162 milionů uživatelů internetu v USA. Jejím úkolem je rozšiřovat mezi Američany předem daná témata, jako jsou např.:
Trump je autoritativní a navíc i zloděj
Trump je pod vlivem V. Putina
Trump je slabá a nervově narušená osobnost s manio-depresívními znaky
Trump nebyl zvolen většinou amerických občanů a je proto nelegitimní
Trumpův viceprezident je fašista
Trump je multimiliardář, který bude vždy v konfliktu mezi svými zájmy osobními a zájmy státu
atd. atd.
Shareblue bude mimo toho vyrábě i protitrumpovské bulletiny a 30 vteřinová videa a bude spolupracovat se společnostmi, které se výrobou dokumentárních videí profesionálně zabývají. Jde o The American Independent a Benchman Politics.
Celý tento protitrumpovský systém, který byl vytvořen v tzv. přechodném období před příchodem Trumpa do Bílého domu, zaměstnává už dnes 300 specialistů, k nimž je nutno připočítat početné pracovníky dobrovolné. Původní roční rozpočet organizace vykalkulovaný na 35 milionů dolarů, byl zvýšen na rovných sto milionů dolarů.
Zničit image a autoritu prezidenta USA ještě předtím, než bude mít čas cokoliv provést, může ovšem přinést vážné důsledky. Tento typ masové manipulační techniky nebyl totiž nikdy dříve v západním světě proti hlavě státu použit, a neví se tudiž, v co může vyústit.
V současnosti je však už plně funkční a zapojen. Žádný politický vůdce na světě se ještě neodvážil zvolení Trumpa prezidentem oslavit či přivítat. S jedinými výjimkami Vladimíra Putina a Mahmuda Ahmadinežáda.
Z článku autora, zveřejněném na jeho serveru Voltair Network
Zhlédnuto 962 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press