Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

V zásadě jsou dvě možnosti

Marie Svobodová, 15.12.2007
Pane Gregore, přiznám se, že nevím, co si o Vás myslet. V zásadě existují 2 možnosti:

1) Buď jste celkem vtipný a originální nezákladňák, který chce tímto způsobem okořenit diskusi a takto upozornit na jisté "charakterové vady" (ovšem dovedené do ad absurdum) mnohých těch, kteří základnu vehementně prosazují. Prostě takové druhé dvojiče nedávno agitujícího Toma Chroma, možná jste i jedna a táž osoba. V tom případě gratuluji, dobrý nápad.

2) V horším případě myslíte Vaši prezentaci vážně. Pak mi nezbývá než vyjádřit Vám upřímnou lítost... A pokud Vaše IQ je skutečně tak vysoké, jak tvrdíte, pak je to o to smutnější... A Vaše fotka? Nezlobte se prosím na mě, ale okamžitě mě napadlo - vydržovaný gigolo nebo pornoherec. Tím se možná můžete v Americe můžete živit... Tisíckrát sympatičtější jsou mi třeba upocení mechanici, zemědělci nebo zedníci, protože ti jsou živi ze skutečně potřebné a opravdové práce...
Prosím, neberte můj komentář ve zlém, ale jen jako prezentaci názoru, který ve své "společnosti" asi jen tak neuslyšíte... Přeji Vám co nejrychlejší vystřízlivění... Nebo neznáte rčení : "Všechna sláva, polní tráva?"
Zhlédnuto 1227 x
 

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press