Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Íránské nebezpečí ještě větší, než se zdálo

Miloš Hlávka, 2.8.2008
Krátce po vládním podpisu pod smlouvou o zřízení amerického (z)radaru se v médiích objevila zpráva o tom, že Írán úspěšně vyzkoušel rakety doletu většího než malého, takže pokud nezačneme urychleně kopat základy pro ono kukaččí vejce na Brdech, můžeme si rovnou začít kopat hroby.

Později se objevily jisté pochybnosti, avšak po jejich bedlivém zkoumání se ukázalo, že situace je ještě horší, než se na první pohled zdálo. Íránské rakety jsou totiž zjevně vyvíjeny ve spolupráci s ruskými jestřáby, či aspoň podle jejich návodu! Dokonce se podařilo zjistit kódové označení použitého patentu: П-Д-17-87.

Po zapojení mnoha specialistů CIA, Mossadu, BIS a jiných organizací dbajících o naši bezpečnost můžeme přinést i první výsledky pokusů o dešifrování výše uvedeného přísně tajného kódu: s pravděpodobností blízkou jistotě jde o zkratku výrazu "Потёмкинские деревни 1787", v českém překladu "Potěmkinské vesnice 1787". Na odhalení významu tohoto tajuplného slovního spojení nadále s neztenčeným úsilím pokračují rozvědky celého svobodného a demokratického světa. Doufejme, že se jim to podaří dříve, než nás zasáhne smrtonosný jaderný déšť (nejen) z Íránu.
Zhlédnuto 1498 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press