Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: Íránské nebezpečí ještě větší, než se zdálo

Zapomněl jsem dodat, že na analýze supertajného kódu ПД-17-87 (Потёмкинские деревни 1787) s nemenším úsilím pracují zřejmě rovněž odborníci z internetového serveru www.protiraketam.cz, rovněž journalisté z www.idnes.cz a jiní.

Protože výsledky se zdají být neuspokojivé (ani Vám se dosud - zdá se - nepodařilo dešifrovat, co by ty "potěmkinské vesnice" asi tak mohly znamenat), není vyloučeno, že do pátrání budou zapojeni rovněž humanitární pracovníci v i Vámi zmiňovaném soustřeďovacím (nač používat přejaté slovo "koncentrační", když to můžeme přeložit do češtiny, že?) táboře na Guantánamu, jakož i celníci prohledávající laptopy návštěvníků přijíždějících do USA. Zda bude povolán do činné služby také (dokonce i J. Lauferem opěvovaný) "chlapík statečný" kpt. Minařík, zatím nebylo rozhodnuto.

Není vyloučeno, že pokud i tato rozsáhlá zjišťování za cenu v řádu miliónu až miliard dolarů (podle toho, jak se bude vyvíjet jeho kurs) selžou, nezbude než v časové tísni nejvyšší (prezidentské volby v USA se kvapem blíží a za chvilku se začnou blížit i několika kvapy) sáhnout po poslední a opravdu krajní šanci a zkusit se mrknout na Wikipedii. Třeba se pak opravdu konečně dočkáme pravdy, jak to s těmi íránskými superprskavkami je, což nám pomůže zvolit tu nejlepší strategii, jak se s nimi vypořádat.
Zhlédnuto 1619 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press