Centrum raketového systému jde ve stejné logice jako radar - jeho mezinárodně politické zdůvodnění kulhá...


Proč být proti raketovému centru »
Pomozte iniciativě - účet 2720320001/5500

Re: Re: A zase ti radaristi

Pavel Smetana, 7.5.2008

Článek reaguje na:
x y - Re: A zase ti radaristi

Hmm, tak podle Vás jsem demagog, zatímco Vy jste objektivní demokratický diskuter, že? Dobrá, problém je v tom, že Vy se snažíte stále poučovat ( že by profesionální deformace) o tom co jiní mají dělat.
My dva se nikdy neshodneme. Vy jste skalní příznivec radaru a vlády jedné supervelmoci nad světem, já jsem odpůrce radaru a dávám přednost pestrosti a to jak v činnosti občanských iniciativ tak ve společnosti jako takové a odmítám se podřídit diktátu kohokoliv. Klidně mi můžete dávat přívlastky a snažit se mě škatulkovat. Nic však nenaděláte s faktem, že sice může být smlouva stokrát dojednaná, stokrát podepsaná momentálními vládami USA a ČR, ale vždy to bude smlouva která je vnucená, smlouva, která nemá většinovou podporu ve společnosti, smlouva, která nás staví do role podřadného satelitu USA. Tak jako Vaši předchůdci kázali o " přátelství se SSSR na věčné časy " a mysleli tím podřízení se vůli Ruska, tak Vy zde dnes kážete o " přátelství s administrativou G.W.Bushe ". Rozdíl je v tom, že zatímco Vaši předchůdci diktátem z Moskvy drželi společnost v šachu 40 let, tak ty Vaše "věčné časy" skončí svobodnými volbami v USA v ČR. Klidně mi říkejte demagog, ale nic nezměníte na mém přesvědčení, že máme se všemi, zdůrazňuji se všemi, státy jednat jako rovný s rovným a né stát s úklonou tu jednou k Moskvě tu zase k Washingtonu. Jednou Vám to třeba taky dojde.

Pavel Smetana

P.S. mé poznámky nesměřovali jen na Vás, ale i na Vašeho ideového souputníka (byť ne přímo s Vámi spojeného) pana Nováka.
Zhlédnuto 1475 x
 
Na tento článek reagovali

Přihlášení

Založit blog
Zapomenuté údaje

Zobrazit všechny bloggery »

Nejčtenější články

Zobrazit všechny články »

Nejčtenější recenze

Zobrazit všechny recenze »

Chcete být informováni
o aktivitách iniciativy
NE základnám?

Doporučujeme:
Neza facebook Neza youtube Neza flickr Neza twitter Neza wiki Britské listy Czech Free Press